Γερμανικές ευκαιρίες

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Τα λάθη (των μπουκ) πλήρωσαν την Τρίτη, καθώς πέρασαν Ανβίλ και Κέμνιτζ και μας έδωσαν δύο ωραία ταμεία. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας ΒΒL.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1374452752735031300

Κέμνιτζ – Όλντενμπουργκ

Αισίως 25η αγωνιστική στη ΒΒL, με την Κέμνιτζ (8-14) να αντιμετωπίζει την Όλντενμπουργκ (18-6). Η Κέμνιτζ πριν δύο μέρες κέρδισε την Μπραουνσβάιγκ με 87-83, λόγω της εξαιρετικής 4ης περιόδου όπου είχε σερί 24-12! Ο Αμερικανός φόργουορντ Τζωρτζ Κινγκ έκανε την διαφορά με τους 25 πόντους που σημείωσε. Ο αγώνας αυτός ήταν πολύ σημαντικός καθώς ακολουθούν άλλα τρία παιχνίδια σε έξι μέρες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με στόχο την παραμονή και τώρα όχι απλά δείχνουν να την έχουν κλειδώσει, αλλά κάνουν βλέψεις για ακόμη πιο ψηλά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Από την άλλη, η Όλντενμπουργκ διέλυσε την ουραγό Ράστα Βέχτα με 101-71. Έχει 4 νίκες στα τελευταία έξι, αλλά οι ήττες της ήταν από την Μπάγερν και την Λούντβιγκμπουργκ που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος της πάντα είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα. Έχει εξαιρετικό ρόστερ και είναι έτοιμη να κάνει… ζημιές στους μεγάλους της λίγκας.

Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 4 Δεκεμβρίου, με την Όλντενμπουργκ να διαλύει την Κέμνιτζ με 119-73!

Προγνωστικά μπάσκετ με χάντικαπ

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί ακόμα και για διψήφιες διαφορές η Όλντενμπουργκ, καθώς η Κέμνιτζ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει την Μπραουνσβάιγκ δύο μέρες πριν και έχει να δώσει σε 3 μέρες «τελικό» για την οχτάδα εναντίον της Γκέτινγκεν. Ακόμη η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια οπότε στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη της Όλντενμπουργκ (με χάντικαπ) και το over πόντων της που μπορεί να καλύψει με σχετική ευκολία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Κέμνιτζ - Όλντενμπουργκ
2 (-8,5) + Όλντενμπουργκ over 76,5
2.00
Μονό
20:00
Κέμνιτζ - Όλντενμπουργκ
2 (-14,5)
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις