Τελευταία στάση πριν τα διεθνή

Προγνωστικά

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το Σάββατο, αν και η Σάντερλαντ ομολογώ πως με πόνεσε. Τα προγνωστικά μας επιβεβαιώθηκαν στη πλειοψηφία τους, αυτό έχει σημασία οπότε συνεχίζουμε. Λίγα παιχνίδια από Αγγλία σήμερα Τρίτη, αλλά για μια βδομάδα περίπου θα ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, οπότε ορμάμε.

Προγνωστικά Αγγλίας: Στήριξη στην ομάδα του Χάσελμπάϊνκ

Η Μπέρτον υποδέχεται τη Σριούσμπερι σε μια μάχη στα χαμηλά της βαθμολογίας. Μια Μπέρτον που είδε το σερί με επτά αήττητα παιχνίδια να σταματάει το Σάββατο, απέναντι στη Ντονς. Απέναντι στη Σριούσμπερι σίγουρα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Μια Σριούσμπερι που δε χάνει εύκολα το τελευταίο διάστημα, αλλά παίζει αποκλειστικά με αυτό το σκοπό.

Δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν στη κόντρα, με τη Μπέρτον να είναι αρκετά πιο αποτελεσματική. Σε αντίθεση με τη Σριούσμπερι που οφείλει αρκετά στη τύχη και στην αμυντική προσέγγιση. Η Μπέρτον με τον Χάσελμπάϊνκ στο πάγκο άλλαξε πολύ και προσωπικά θεωρώ πως έχει το πάνω χέρι σήμερα. Παίζει πολλή ισοπαλία μεταξύ τους, αλλά η Μπέρτον θα πάει για τη νίκη, καθώς έχει και ματς περισσότερα από την αντίπαλο της.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ευκαιρία για να μπει σφήνα

Η Μπλάκπουλ υποδέχεται την Πίτερμπορο σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Η Μπλάκπουλ δείχνει να παλεύει, ώστε να πιάσει τις θέσεις των πλέι-οφ, έχοντας αρκετά υπολειπόμενα παιχνίδια. Έχει συμπληρώσει 10 σερί αήττητη, αλλά θα δοκιμαστεί έντονα σήμερα. Η Πίτερμπορο στον αντίποδα, δεν είναι στα καλύτερα της. Παραμένει δεύτερη αλλά οι γκέλες της, έχουν βοηθήσει τη Σάντερλαντ να πλησιάσει.

Αναμενόμενα κλειστό το σετ στα προγνωστικά, με τη Μπλάκπουλ σε τιμές οριακού αουτσάιντερ. Θεωρώ πως θα δοκιμαστεί στο έπακρο σήμερα, καθώς η Πίτερμπορο δεν έχει άλλες ευκαιρίες για γκέλες. Μια Πίτερμπορο που είναι τρομερή επιθετικά και θεωρώ πως δε θα χάσει αλλά δύσκολα θα κρατήσει και το μηδέν. Η Μπλάκπουλ θα έχει τις ευκαιρίες της για να σκοράρει και θεωρώ πως θα τα καταφέρει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!
Μονό
21:00
Μπέρτον - Σριούσμπερι
1
2.30
Combo
21:00
Μπλάκπουλ - Πιτερμπόρο
Χ2 & goal/goal
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις