Το ντέρμπι της Φραγκονίας και η Μπάρτσα

προγνωστικά

Καλή αποδείχθηκε και στην πράξη η χθεσινή ημέρα, καθώς το βασικό σημείο, η Άιντραχτ, πέρασε αρκετά εύκολα, ενώ πλήρωσε και η δυάδα της με την Χάνσα Ροστόκ. Στα σημερινά, δύο συν ένα τα προγνωστικά που προκρίθηκαν απ’ την τελική διαλογή και αξίζουν πονταρίσματος.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1373325035545489408

Προγνωστικά: Ντέρμπι με φαβορί

Αρχή από το ντέρμπι της Φραγκονίας, ανάμεσα στην Γκρόιτερ Φιρτ και τη Νυρεμβέργη. Ντέρμπι μίσους, που χάνει σε αίγλη από την απουσία του κόσμου. Ωστόσο, οι δύο ομάδες μπαίνουν από διαφορετική αφετηρία στο ματς.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τροχιά ανόδου, παίζουν ίσως το ομορφότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία, διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση πίσω από το Αμβούργο. Μεσοβδόμαδα, σε εξ αναβολής ματς, πέρασαν «αέρας» από το Ρέγκενσμπουργκ, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό 2-1.

Αντίθετα, η Νυρεμβέργη ζει ακόμη μια μίζερη σεζόν στην Zweiteliga, αδυνατώντας να διεκδικήσει την άνοδο, και το μόνο που προσπαθεί είναι να μην μπλέξει στην ουρά της βαθμολογίας. Βρίσκεται στο +5 από τη 16η Όσναμπρικ, και με τις άχρωμες αλλά και άνευ ουσίας τις περισσότερες φορές, εμφανίσεις της, δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για τη συνέχεια.

Καθοδική, ως αναμενόταν, η πορεία του άσου. Το αρχικό 2.00, που ήταν μεγάλο λάθος, έχει πέσει στο δίκαιο 1.78. Αν με ρωτάτε, θα το έδινα ακόμη χαμηλότερα… Επίσης, κρατώ το συνδυασμό άσου με over 1,5 για τα προγνωστικά, καθώς θεωρώ πως η επίθεση της Γκρόιτερ, μπορεί να βάλει εύκολα, τουλάχιστον, δύο γκολ σε αυτή τη Νυρεμβέργη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Έχει πάρει φόρα

Στη χώρα των Βάσκων, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Τόπος μαρτυρίου μέχρι το 2017, η χώρα των Βάσκων, για τους «μπλαουγκράνα», καθώς είχαν να κερδίσουν εκεί δέκα χρόνια! Έχει πάψει να υφίσταται όμως αυτή η… κατάρα, με τρία σερί θετικά αποτελέσματα για τους φιλοξενούμενους.

Στα αγωνιστικά, η Σοσιεδάδ πάνω που έδειχνε που ξεπερνά την κρίση των προηγούμενων μηνών, πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση κόντρα στη Γρανάδα, που είχε το μυαλό της στο Europa League, καθώς βρισκόταν ανάμεσα στα ματς με τη Μόλντε. Επιπλέον, αμφίβολοι δίνονται ο ηγέτης Νταβίντ Σίλβα, ο Μονρεάλ και ο Θουμπιμέντι, δημιουργώντας έτσι πονοκέφαλο στο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ. Τρεις πολύ σημαντικοί για το πλάνο του παίκτες, που αν όντως απουσιάσουν, αλλάζουν τις ισορροπίες του αγώνα.

Στην απέναντι πλευρά, η Μπαρτσελόνα. Απ’ τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο Λαπόρτα επιστρέφει στα διοικητικά του συλλόγου, όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Μπορεί να ήρθε ο αποκλεισμός από την Παρί στο Champions League, όμως μετά το σκορ του πρώτου αγώνα, όλοι ήξεραν πως λίγο πολύ, η πρόκριση είχε χαθεί. Ωστόσο, αν είχε ευστοχήσει ο Μέσι στο πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ίσως βλέπαμε διαφορετική κατάληξη… Ακολούθησε η εύκολη νίκη επί της Ουέσκα, σε ένα ματς που ο Αργεντινός σούπερ σταρ, είχε ξανά κέφια.

Με φόρα η Μπαρτσελόνα, θέλει να μείνει στο κυνήγι του τίτλου, ο Μέσι έχει… όρεξη. Ικανοί παράγοντες να με στείλουν στο 2.00 του διπλού, παρά τη δεδομένη επικινδυνότητα που κουβαλούν οι Βάσκοι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
14:30
Γκρόιτερ Φιρτ – Νυρεμβέργη
1 & over 1,5
2.15
Δυάδα απόδοσης 3.56
14:30
Γκρόιτερ Φιρτ – Νυρεμβέργη
1
1.78
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα
2
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις