1.80 στο ντέρμπι των Βάσκων, δυάδα με φαβορί

1.80 στο ντέρμπι των Βάσκων, δυάδα με φαβορί

Λίγο εκνευρισμένος με το χθεσινό χαμένο σημείο, σωρεία ευκαιριών αλλά το over δεν επιβεβαιώθηκε για ένα γκολ… Αφήνω την απογοήτευση και προχωράω στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με πολύ ενδιαφέρον.

Προγνωστικά. Βάσκικο ντέρμπι με φαβορί

Αρχή στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με, ένα από τα πολλά φέτος, ντέρμπι των Βάσκων Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εΐμπαρ, χωρίς όμως ιδιαίτερη αντιπαλότητα. Η Μπιλμπάο μετά την ήττα από την Ατλέτικο έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Θέλτα. Κάποιοι θα έλεγαν ντεφορμάρισμα, εγώ λέω χαλάρωση. Από όταν την ανέλαβε ο Μαρθελίνο πήρε τα πάνω της, θεαματικά μπορώ να πω καθώς τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Κατάκτηση του Σούπερ Καπ και τη συμμετοχή της σε… δύο τελικούς Κυπέλλου, ε δεν το λες και λίγο!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Το θέμα είναι ότι εκτός των τραυματισμών, των καρτών και του κορωνοϊού, είχε και το θέμα ότι αγωνιζόταν ασταμάτητα για 2,5 μήνες μεσοβδόμαδα και Σ/Κ! Πιστεύω ότι απλά δεν έπαιξε στο κόκκινο τα ή με την πίεση που παίζει στο απλά για να αποφορτίσει και λίγο τους παίχτες τους ο Μαρθελίνο. Και τώρα υποδέχεται μια Εΐμπαρ που την έχει πάρει η κάτω βόλτα και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Νίκησε για τελευταία φορά αρχές του έτους την Γρανάδα και έκτοτε μέτρησε 7 ήττες, 3 ισοπαλίες και έναν αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα που την χώριζαν δύο κατηγορίες.

Περιμένω η Μπιλμπάο να εμφανιστεί ως… Μπιλμπάο και να νικήσει έστω και με μισό μηδέν.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα για τα προγνωστικά στοιχήματος, αφήνω εκτός παιχνιδιού μου το Ουέσκα – Οσασούνα, μπορεί να πάει παντού και να κριθεί, αν κριθεί στο γκολ. Από την αναμέτρηση της Θέλτα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης  περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο εύκολα ή δύσκολα, προς το δεύτερο κλείνω να είμαι ειλικρινής, θα κερδίσει η Ρεάλ. Την νίκη της Ρεάλ θα την κάνω δυάδα με την νίκη της Σεβίλλης κόντρα στη Βαγιαδολίδ, ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας και αυτήν στηρίζω εδώ.

Ένα μονό, η βασική μου πρόταση και μια δυάδα. Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εΐμπαρ
1
1.80
Δυάδα απόδοσης 3.20
17:15
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.75
22:00
Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη
2
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις