Τζούντο και… ασιατικό στην Ολλανδία

Τζούντο και... ασιατικό στην Ολλανδία

Η Γκρόνινγκεν πραγματοποιεί μια ανταγωνιστική σεζόν φέτος και συχνά πυκνά έχει βρεθεί στα προγνωστικά της στήλης. Με περιορισμένους οικονομικούς πόρους έχει καταφέρει να παγιωθεί σε θέση play offs και το ζύγι κρίνεται συνεπώς θετικό. Ο τεχνικός Ντάνι Μπάους έχει «χτίσει» ένα αθλητικό σύνολο που ποντάρει στην δύναμη και παρότι δεν σκοράρει εύκολα, καλύπτει με… τσαμπουκά τις δεδομένες ποιοτικές αδυναμίες της.

Ακόμα και οι μπουκ έχουν πάρει… πρέφα τους Βόρειους και στο αποψινό ματς με την Βααλβάικ το under προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ κόντρα στην γενικότερη πεποίθηση πως οι Ολλανδοί ενδιαφέρονται μόνο για την επίθεση (ο Άγιαξ άλλωστε έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Ο Μπάους ήταν ένας δυναμικός αμυντικός μέσος που κατά συνθήκη αγωνιζόταν ως δεξιός μπακ. Πραγματοποίησε μια «τίμια» καριέρα εντός συνόρων (Φέγενορντ, Ντεν Χάαγκ, Γκρόνινγκεν) ενώ δοκίμασε την καριέρα του και στην Σκωτία που «ταίριαζε» με το παιχνίδι του.

Στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με την Έμεν, ο 38χρονος τεχνικός κέρδισε τα πρωτοσέλιδα του Τύπου καθώς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Έμεν πραγματοποίησε… λαβή τζούντο στον μπακ των αντιπάλων, Μπλάϊ. «Τζούντο; Αν του έκανα πραγματική λαβή, δεν θα σηκωνόταν» τόνισε αργότερα!

https://twitter.com/ESPNnl/status/1370845610602082307?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1370845610602082307%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsportnieuws.nl%2Fvoetbal%2Fbinnenland%2Fwtf-danny-buijs-grijpt-emmen-speler-beet-en-gooit-hem-op-de-grond%2F

Προγνωστικά: Με… Ασία και combo

Ξεκινώ με επιλογή ρίσκου κοντράροντας ουσιαστικά τις αποδόσεις. Η Φορτούνα υποδέχεται την Ουτρέχτη και το σετ είναι υπερβολικό. Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί, οι Λίμπουρχερς μετρούν πέντε νίκες στα οκτώ τελευταία ματς και το διπλό στο 1.70 κρίνεται αστείο. Θα πάω με τους γηπεδούχους και περιορίζω το ρίσκο με ασιατική επιλογή.

Τέλος, συνεχίζω τα προγνωστικά με τον συνδυαστικό άσο της Φέγενορντ επί της Έμεν. «Πληγωμένο» θηρίο οι Ροτερντάμερς που έχουν χάσει έδαφος από την κορυφή και πλέον τρέχουν για να σώσουν την σεζόν με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκό εισιτηρίου χωρίς την περιπέτεια των play offs. Περιμένω να επικρατήσουν δύσκολα της Έμεν που πραγματοποιεί την τελική αντεπίθεση για να αποφύγει τα play outs. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, μετρούν επτά under στα οκτώ τελευταία και περιμένω να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να ηττηθούν με το… κεφάλι ψηλά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:30
Φορτούνα Σιτάρντ - Ουτρέχτη
1 +0,75 ΑΗ
1.94
Μονό
21:00
Φέγενορντ – Εμεν
1 & under 3,5
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις