Με λίγα σημεία γιατί… χανόμαστε

Προγνωστικά

Κάθε Σάββατο η ίδια ιστορία που λέτε. Κάνοντας τη διαλογή, που είναι ουσιαστικό το δύσκολο της ημέρας, βρίσκομαι με υποψήφια δέκα παιχνίδια. Φυσικά ακόμα και εγώ μπαίνω στο «τρυπάκι» να δώσω παραπάνω προγνωστικά από το συνηθισμένο και τα τελευταία δύο Σαββατοκύριακα… χάθηκα. Οπότε πάμε με λίγα και καλά, με σκοπό φυσικά το ταμείο, όπως χθες!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1373019326547132418

Προγνωστικά Αγγλίας: Διαφορά ποιότητας και φανέλας

Στη League One έχουμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Λίνκολν. Μια Σάντερλαντ που πήρε τη κούπα (κύπελλο χαμηλών κατηγοριών) και οδεύει ολοταχώς και για την άνοδο. Η Λίνκολν από την άλλη δείχνει να καταρρέει στο φινάλε πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις. Λογικά δε μπορεί (ή δε θέλει;) να αντέξει μέχρι το τέλος και σήμερα έχει πολύ δύσκολη αποστολή.

Η Σάντερλαντ είναι σαφώς πιο ποιοτική και φυσικά έχει άλλο ειδικό βάρος η φανέλα της. Βάση όσων έχω δει το τελευταίο καιρό, αναμένω μια εύκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά ας βγάλουν κόρνερ

Συνεχίζουμε στην ίδια κατηγορία και στο παιχνίδι Μπέρτον – Μίλτον Κέινς Ντονς. Ομάδες που βρίσκονται  έκαστες σε πολύ καλό μομέντουμ. Η Μπέρτον με τον Χάσελμπαϊνκ στο τιμόνι δείχνει να έχει σώσει τη κατηγορία και ήδη σκέφτεται και το καλό finish. Η Ντονς εκεί που έδειχνε να αρκείται σε ένα καλό πλασάρισμα, έκανε ένα καλό σερί και πλέον έχει και μαθηματικές ελπίδες για play offs.

Τελείως αμφίρροπο παιχνίδι, όπου τα προγνωστικά για σημείο και γκολ πάνε περίπατο. Πάντως η ευκαιρία που αλίευσα έχει να κάνει με τα κόρνερ. Γενικά η Μπέρτον παραχωρεί αρκετά και σήμερα θα έχει απέναντι μια ομάδα που παίζει με τη μπάλα στα πόδια. Θεωρώ πως τουλάχιστον τα τρία κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο τα έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Μονό
17:00
Σάντερλαντ - Λίνκολν
1 ημιχ. / 1 τελ.
2.87
Κόρνερ
17:00
Μπέρτον - Μίλτον Κέινς Ντονς
ΜΚ Ντονς over 2 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
2.05
Fun bet κόρνερ
17:00
Μπέρτον - Μίλτον Κέινς Ντονς
ΜΚ Ντονς πρώτη στα 7 κόρνερ
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις