Χάντμπολ. Ένα και… καλό

Χάντμπολ. Ένα και... καλό

Καλησπέρα σε όλους. Παρόλο που κάναμε ένα μικρό διάλειμμα από τα προγνωστικά χάντμπολ, τα λέγαμε στο Instagram καθημερινά με προβλέψεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά χάντμπολ: δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο

Σήμερα θα μας απασχολήσει ένα παιχνίδι από το πρωτάθλημα της Γερμανίας, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Hamburg που φιλοξενείται από τη Dormagen. Θα βάλουμε κάτω τους αριθμούς, αφού πρώτα αναφέρω ότι το παιχνίδι αυτό επιλέχθηκε γιατί έχουμε νίκες μόνο στην έδρα! Πάμε και στους αριθμούς τώρα, με την πρωτοπόρο να σκοράρει 29 γκολ ενώ δέχεται 25, έχει μόνο 2 ήττες και μια ισοπαλία σε 20 παιχνίδια. Στην έδρα που θα στηρίξω κιόλας, έχουμε 27-26 γκολ με 10-3-6. Ακόμα μια επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι που μου αρέσει είναι τα συνολικά γκολ, με το όριο να βρίσκεται στα 54. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε τα 60.

Σημείωση: Παρόμοιο παιχνίδι έχουμε και στη Σουηδία, όμως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν ανοίξει παγκοσμίως οι αποδόσεις σε καμία  εταιρεία. Το παιχνίδι είναι αναμεσά στη Rimbo και την Amo και ξεκινάει στις 20:00. Εάν βρεθεί, ποντάρουμε στον άσσο, τελευταία αγωνιστική είναι αυτή και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ανάγκη τους βαθμούς.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:30
Dormagen – Hamburg
1 dnb
3.50
Μονό
20:30
Dormagen – Hamburg
Over 54.5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις