Ολλανδικό «ντουέτο» και μια funbetιά

Προγνωστικά

Αν και εμβόλιμη, καλά κύλησε η Τετάρτη με τα προγνωστικά μας να επιβεβαιώνονται στην πλειοψηφία τους. Καινούριο κουπονάκι και λέω να καθιερώσω τα Ολλανδικά τις Παρασκευές, αφού μας πληρώνουν.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Αετοί με αέρα πλέι οφ

Εκκίνηση από το παιχνίδι Γκο Αχέντ Ίγκλς – Ντόρντρεχτ. Εντός ζώνης πλέι-οφ παραμένουν οι αετοί πραγματοποιώντας σταθερές, κυνικές εμφανίσεις. Εξωπραγματικό στατιστικό για τη συγκεκριμένη κατηγορία, ότι διατηρούν το μηδέν στην άμυνα για 540 λεπτά!! Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι με περιορισμένες δυνατότητες τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, δεν παρουσιάζουν κάτι ιδιαίτερο. Προ τελευταίοι στο βαθμολογικό πίνακα και θεωρώ πως δε θα αλλάξει κάτι σήμερα. Αν και με τρώει το αμφίτερμα, θα πάω στο σχετικά safe της νίκης των γηπεδούχων από ημίχρονο.

Παιχνίδι που δε θα μείνει χαμηλά

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι των νέων του Άγιαξ με τη Μάαστριχτ. Σε κακό μομέντουμ ο Άγιαξ (εν συντομία), με νοοτροπία όσα βάλουμε και όσα φάμε. Έχουν να νικήσουν από Ιανουάριο, αν και το πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα, αφού επιθετικά είναι αξιόπιστοι. Η Μάαστριχτ από την άλλη διανύει καλό φεγγάρι, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις σερί νίκες. Πολύ καλή εικόνα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι επίσης παίζουν χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα. Γενικά τα μεταξύ τους παιχνίδια είτε μένουν αρκετά χαμηλά, είτε ξεφεύγουν. Το μομέντουμ αυτή τη στιγμή σίγουρα συνηγορεί στο δεύτερο και θα το στηρίξω.

Σε… funbetιά κινούμενος, δε κατανοώ τα προγνωστικά που θέλουν τόσο έντονο φαβορί τον Αίαντα. Να μου πείτε κάποια στιγμή θα νικήσουν, αφού τα αποτελέσματα δεν συμβαδίζουν με την αγωνιστική εικόνα τους. Αλλά καθαρά βάση μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι έχουν ελπίδες, ειδικά με μια ομάδα με μέσο όρο δύο γκολ παθητικό.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 3.11
21:00
Γκο Αχέντ Ίγκλς - Ντόρντρεχτ
1 ημιχ. / 1 τελ.
1.73
21:00
Άγιαξ Β' - Μάαστριχτ
Goal/goal & over 2,5
1.80
Fun bet
21:00
Άγιαξ Β' - Μάαστριχτ
2 & over 2,5
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις