Υπερτερεί η έδρα στην Κεβιγί

Προγνωστικά Γαλλίας

Στοιχηματικό τριήμερο άνευ Γαλλίας δεν υφίσταται και τα προγνωστικά της στήλης ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις από το μενού της Παρασκευής.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Γαλλίας: Κεβιγί – Αβράνς

Μεγάλη νίκη για την Κεβιγί στην έδρα της Ορλεάν (3-4), έχανε με 3-1 μέχρι το 69’ όταν και ανέλαβε ο σεληνιασμένος Γιουνγκ (πρώτος σκόρερ στην National με 21 τέρματα) και πετυχαίνοντας χατ-τρικ γύρισε τούμπα το ματς. Παραμένουν λοιπόν οι γηπεδούχοι στην 1η θέση και στο +2 από την Μπαστιά (η οποία χρωστάει παιχνίδι), ακραίο σενάριο το να χάσουν πάντως την απευθείας άνοδο. Καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα η Κεβιγί (μαζί με Μπαστιά στα 41 γκολ) με τον Γιουνγκ εκτελεστή και τους Αντάντ (4 ασίστ) και Ταϊγιάν (6 ασίστ) να συγκροτούν την πιο παραγωγική τριάδα του πρωταθλήματος.

Δύο λεπτά αρκούσαν για να γκρεμίσει ό,τι έχτισε η Αβράνς στην έδρα της Αννεσί. Αγκαλιά με το τρίποντο μέχρι το 89’, ωστόσο η αποβολή του 76ου λεπτού αποδείχθηκε κομβική δεχόμενη 2 γκολ στην εκπνοή (3-2). Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν αρνητικό σερί 6 παιχνιδιών χωρίς νίκη (13 γκολ παθητικό και μόλις ένας βαθμός συγκομιδής στο διάστημα αυτό), το οποίο ξεκίνησε στον αγώνα κυπέλλου και την ήττα-αποκλεισμό (3-2) στην έδρα της αποψινής τους αντιπάλου. Στους 28 βαθμούς και εντός της ζώνης υποβιβασμού, αλλά και στο -8 από την 3η θέση (από τα παράδοξα της φετινής National). Πολύ σημαντική η απουσία λόγω τιμωρίας του πρώτου της σκόρερ Εσσέντ (7 γκολ).

Ανώτερη ομάδα και σε καλύτερο φεγγάρι η Κεβιγί, θα επιλέξουμε τον άσσο σε τιμές διπλασιασμού.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Ώρα για την πρώτη

Νίκη-ανάσα για την Σεντ Ετιέν στην έδρα της Ανζέ (0-1), έβαλε τέλος στο σερί τριών παιχνιδιών χωρίς τρίποντο, έφτασε τους 33 βαθμούς και διατηρεί μαξιλαράκι ασφαλείας έξι βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού. “Μαύρη τρύπα” φέτος το “Ζοφρουά-Γκισάρ” για την Σεντ Ετιέν, με μόλις τρία τρίποντα σε 14 παιχνίδια (3-6-5) και μόλις τέσσερα ματς στα οποία κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Ο έμπειρος Πιέλ, χρησιμοποίησε στο τελευταίο το 3-4-1-2, επιτρέποντας μόλις μία τελική στον στόχο, δεν αποκλείεται να το καθιερώσει ιδίως κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους όπως η Μονακό.

Σαν να μην έγινε ποτέ το Μονακό – Λιλ, σβηστό 0-0 και δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους «Μονεγάσκους» στο πρωτάθλημα (μεσολάβησε η νίκη-πρόκριση στη Νις με 0-2). Ούτε κρύο ούτε ζέστη το 3-4-1-2 που χρησιμοποιεί εσχάτως ο Κόβατς, μπορεί να θωρακίζει την άμυνα, ωστόσο για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν βρίσκει δίχτυα (σε 13 τελικές συνολικά). Στα αξιοσημείωτα για τους φιλοξενούμενους το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα χωρίς ισοπαλία εκτός έδρας στην Ligue 1.

Υπέρ της Σεντ Ετιέν η πρόσφατη παράδοση μεταξύ των δύο, καθώς στα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτου έδρας, μετρούν 3-1-0. Μεγάλη έφεση στα γκολ δείχνουν οι φετινές επιδόσεις του διαιτητή Λεσάζ, καταγράφοντας 13/16 Over και 11/16 αμφιτέρματα.

Αργά ή γρήγορα θα κάνει την πρώτη της ισοπαλία η Μονακό εκτός έδρας και η Σεντ Ετιέν του Πιέλ είναι σίγουρα σκληρό καρύδι. Επιλέγουμε το Χ που βρίσκουμε σε υψηλές αποδόσεις.

Μονό
19:00
Κεβιγί - Αβράνς
1
2.02
Μονό
22:00
Σεντ Ετιέν - Μονακό
Χ
3.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις