Ήρθε η ώρα τους να κερδίσουν

Προγνωστικά NBA.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Προγνωστικά NBA απόψε και θα ασχοληθώ με το παιχνίδι των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (23-16) ενάντια στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς (17-23) με ώρα έναρξης στiς 04:00.

Προχθές αναμετρήθηκαν ξανά, με τους «Πελεκάνους» να έχουν το προβάδισμα πέντε λεπτά πριν το τέλος και να φαίνεται ότι θα κερδίσουν εύκολα κιόλας. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Damian Lillard. Όταν πήρε το όπλο του ήταν ασταμάτητος, έβαλε 50 πόντους και υπέγραψε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Γνώμη μου πάντως είναι ότι πιο πολύ αυτοκτόνησαν οι Πέλικανς παρά το γύρισαν οι Μπλειζερς. Στης 18/2 πάλι είχαν χάσει στο τέλος και πάλι με σόου του Lillard στα τελευταία λεπτά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Σήμερα όμως πρόκειται για άλλο παιχνίδι. Ταλέντο έχουν άφθονο, όμως μέχρι στιγμής έχουν τρομερή αστάθεια. Το καινούριο σύστημα που θα εφαρμόσει η λίγκα από φέτος τους ευνοεί γιατί ακόμα και 10 η να τερματίσουν θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία για μπουν στα play offs.

Στο Πόρτλαντ γύρισε ο Μακολουμ, κάνουν αρκετά καλή σεζόν και δείχνουν ότι πλήρεις μπορούν να φτάσουν ψηλά φέτος.

Προγνωστικά NBA

Σήμερα όμως θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουν οι «Πελεκάνοι». Δυο ήττες στο όριο πάει πολύ και σίγουρα θα είναι πιο διψασμένοι για εκδίκηση. Εύκολο δεν θα είναι, ίσως κριθεί και στα τελευταία λεπτά αλλά θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στους φιλοξενούμενους(2.10) ελπίζοντας ότι σήμερα δεν θα έχει στο τέλος…Dame time.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
04:00
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
2
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις