Τυπική διαδικασία, αλλά στο 1.92

προγνωστικά

Τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League βρίσκουν σήμερα και τυπικά κάτοχο. Τσέλσι – Ατλέτικο και Μπάγερν – Λάτσιο τα δύο εναπομείναντα ζευγάρια, με τους Βαυαρούς να είναι και με τα δύο πόδια στους «8» μετά το 1-4 της Ρώμης. Όσον αφορά τα προγνωστικά, η αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν πιάνεται από πουθενά, ωστόσο υπάρχει ψωμάκι στο έτερο ματς.

Προγνωστικά: Συνεχίζεται η επέλαση

Εύκολο το έργο της Μπάγερν στην Ιταλία, εκεί όπου συνέτριψε με 4-1 τη Λάτσιο, καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, και μάλιστα διεύρυνε τη διαφορά από τη δεύτερη Λειψία στους τέσσερις βαθμούς. Υπάρχει η αίσθηση, πως μόνες τους να έπαιζαν οι υπόλοιπες ομάδες, θα… λιποθυμούσαν, και ο τίτλος θα κατέληγε ξανά στους Βαυαρούς.

Στην Ευρώπη, ξεκάθαρος στόχος το repeat. Αήττητη για 18 σερί ματς στη διοργάνωση, με μόλις μία ισοπαλία, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Γερμανοί, γαρ… Ο Φλικ δεν προσανατολίζεται σε ιδιαίτερο rotation, οπότε περιμένουμε γκολ και θέαμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Απ’ τη μεριά τους Ιταλοί, μετά τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη που παρουσίασαν στο πρώτο ματς, πάνε στη ρεβάνς χαλαροί, και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Στη Serie A, κρατιέται με νύχια και με δόντια στη μάχη της τετράδας, κερδίζοντας με την ψυχή στο στόμα την ουραγό Κροτόνε. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι αναμένεται να παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα, φοβούμενος -ίσως- τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που θελήσει να δώσει χρόνο σε ρεζέρβες.

Περνώντας στα προγνωστικά, δε βλέπω κάτι άλλο πέρα από τον άσο, αλλά φυσικά το 1.30 είναι ανάξιο σχολιασμού. Ωστόσο, το να κερδίσει η Μπάγερν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, τιμάται στο αξιόλογο 1.92, και θα το κρατήσω ως βασικό ποντάρισμα.

Από κοντά και ο άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα, στο 2.27, καθώς Ιμόμπιλε παρόντος, η Λάτσιο μπορεί να βρει το γκολ κόντρα στην ασταθή άμυνα των Βαυαρών.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο
1 (-1,5)
1.92
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο
1 & goal/goal
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις