Μακροχρόνια Euroleague. Ανάλυση για την 8άδα

Μακροχρόνια Euroleague

Η Euroleague μπαίνει στην τελική της ευθεία. Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν και κάποιους αγώνες να εκκρεμούν, τα κουκιά για την είσοδο στην οκτάδα είναι μετρημένα. Θεωρώ πως η είσοδος θα κριθεί στις 19 νίκες, που ενδεχομένως να μην είναι και αρκετές σε κάποια ισοβαθμία.

Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα. Η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι έχουν πιάσει το στόχο τους και πλέον παλεύουν μόνο για τα πλασαρίσματα με 21 και 19 νίκες αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για ΤΣΣΚΑ και Εφές που έχουν 18 νίκες και από έναν αγώνα λιγότερο. Από κει και κάτω αρχίζουν τα δύσκολα.

Η Μπάγερν έχει επίσης 18, αλλά τις απομένουν δύσκολα παιχνίδια. Ρεάλ και Φενέρ ακολουθούν με 17, με τους Τούρκους να έχουν ευνοϊκό καλεντάρι και να βρίσκονται σε καλή φόρμα, σε αντίθεση με τους Ισπανούς που προβληματίζουν και έχουν μπροστά τους κάποιες δύσκολες αποστολές. Η Ζενίτ είναι στο χείλος της οκτάδας με έναν αγώνα λιγότερο και 16 νίκες, αλλά προβλέπεται να κάνει καλό κατοστάρι στο τέλος.

Στις θέσεις 9 με 11 είναι Βαλένθια, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια με 15 νίκες η καθεμιά. Οι τρεις τους στοχεύουν σε θαύμα και μάλλον μόνο η μία μπορεί να ελπίζει σε κάτι τέτοιο.

Οι τελευταίες αγωνιστικές

Ας δούμε τους αγώνες που έχει ο καθένας από τους μονομάχους που αναφέραμε μέχρι το τέλος της regular season:

  • ΜΠΑΓΕΡΝ : ΕΦΕΣ (Εντός), ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Εκτός), ΦΕΝΕΡ (Εντός), ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Εντός), ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Εκτός) Είναι εξαιρετικά πιθανό, οι Γερμανοί να κάνουν μόνο μία νίκη στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, φτάνοντας συνολικά στις 19.
  • ΡΕΑΛ: ΤΣΣΚΑ (Εντός), ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Εκτός), ΕΦΕΣ (Εντός), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Εντός), ΦΕΝΕΡ (Εκτός) Περιμένω από τη Ρεάλ να κάνει 2 με 3 νίκες τουλάχιστον και να φτάσει στις 19 με 20.
  • ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Εντός), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Εκτός), ΜΠΑΓΕΡΝ (Εκτός), ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Εντός), ΡΕΑΛ (Εντός) Οι Τούρκοι μάλλον δε θα έχουν πρόβλημα. Περιμένω 4 νίκες ακόμα. Θα περάσει με 21.
  • ΖΕΝΙΤ: ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Εντός), ΧΙΜΚΙ (Α), ΤΣΣΚΑ (Εντός), ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Εντός), ΜΑΚΑΜΠΙ (Εντός), ΠΑΟ (Εντός) Η Ζενίτ μπορεί να κάνει ακόμα και ένα 5/6 φτάνοντας κι αυτή τις 21.
  • ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: ΖΕΝΙΤ (Εκτός), ΜΙΛΑΝΟ (Εντός), ΠΑΟ (Εκτός), ΕΦΕΣ (Εντός), ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Εκτός) Δύσκολο πρόγραμμα με πιθανή συγκομιδή μόλις μία νίκη. Την βλέπω εκτός οκτάδας.
  • ΒΑΛΕΝΘΙΑ: ΧΙΜΚΙ (Εκτός), ΜΠΑΓΕΡΝ (Εντός), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Εντός), ΑΛΜΠΑ (Εκτός), ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Εντός) Ευνοϊκό πρόγραμμα. Μπορεί να πάρει ακόμα και 4 νίκες φτάνοντας στις 19.
  • ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ: ΦΕΝΕΡ (Εκτός), ΜΑΚΑΜΠΙ (Εντός), ΑΛΜΠΑ (Εντός), ΜΠΑΓΕΡΝ (Εκτός), ΠΑΟ (Εντός) Δε θα καταφέρει να μπει οκτάδα. Περιμένω 2 με 3 νίκες.

Ποιος θα χαμογελάσει στη Euroleague;

Όπως βλέπουμε, την τετράδα των Μπαρτσελόνα, Αρμάνι, Εφές και ΤΣΣΚΑ, θα συμπληρώσουν μάλλον εύκολα η Φενέρ και η Ζενίτ. Για τις υπόλοιπες δύο θέσεις θα παλέψουν λογικά Ρεάλ, Μπάγερν και Βαλένθια. Η “Βασίλισσα” έχει κερδίσει μέσα-έξω τους Γερμάνούς, αλλά έχει χάσει δύο φορές από τη Βαλένθια. Βέβαια, με 3 νίκες μπορεί να μην μπλεχτεί καν στην ισοβαθμία των τριών. Καταλήγω λοιπόν στο ζευγάρι Μπάγερν – Βαλένθια. Η Μπάγερν κέρδισε στο Μόναχο με 90-79. Θα ταξιδέψει για τη ρεβάνς στη Βαλένθια την 31η αγωνιστική. Η Βαλένθια πιθανότατα θα κληθεί να καλύψει τη διαφορά για να έχει το πάνω χέρι. Για να δούμε…

Όσο για τα στοιχηματικά, αξίζει να κοιτάξουμε την πρόκριση της Βαλένθια στο 3.30 ή ακόμα καλύτερα τον αποκλεισμό της Μπάγερν στο 7.00! Το ρίσκο είναι ανάλογο της απόδοσης, αλλά η ανάλυση το έκανε value bet!

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Ρισκο
Πρόκριση Μπάγερν στο Top-8
Όχι
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις