Δυάδα με γκολ, μονά με ρίσκο

Γκολ

Καλημέρα σε όλους! Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας τελευταία και η δυάδα χάθηκε την Παρασκευή, καθώς το αμφίτερμα δεν επιβεβαιώθηκε σε κανένα από τα δύο ματς, αν και η εικόνα ήταν άκρως αντίθετη με το αποτέλεσμα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με δυάδα βασισμένη στα γκολ, αλλά και μονά παιχνίδια ρίσκου. 

Γκολ στο «Σεντ Μέρις» 

Η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπράιτον για την 30ή αγωνιστική της Premier League, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς. 

Οι «Άγιοι» προσπάθησαν να σταθούν αξιοπρεπώς στο «Έτιχαντ» την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά τελικά έφυγαν με το εις βάρος τους 5-2. Τηρουμένων των αναλογιών η εμφάνιση -επιθετικά τουλάχιστον- ήταν καλή. Δείχνει ότι έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να “ξεμπουκώνει” η Σαουθάμπτον, έχοντας σκοράρει 4 φορές στα τελευταία 2 ματς. 

Σήμερα φιλοξενεί τη Μπράιτον που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην επικίνδυνη ζώνη. Δείχνει ότι θα κοντραροχτυπηθεί με τη Φούλαμ, με την οποία και ισοβαθμεί στην 17η θέση. Μία εκ των δύο θα παραμείνει λογικά στην κατηγορία. Προσπάθησε στο τελευταίο ματς εναντίον της Λέστερ, προηγήθηκε, αλλά τελικά υπέστη ήττα με 2-1 εντός. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, παρόλα αυτά σκοράρει συχνά εκτός (4-4-5, 14-16). 

Ανοιχτό παιχνίδι με γκολ προβλέπω, ποντάρω στο ασιατικό οver 2 ώστε σε περίπτωση δύο τερμάτων να πάρω τη μίζα πίσω. 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ανοικτό ματς με γκολ στη Νιμ 

Η ομώνυμη ομάδα που ψάχνει βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη, φιλοξενεί τη Μονπελιέ που κυνηγά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει τον τελευταίο καιρό η Νιμ, ώστε να έρθει κοντά στις θέσεις που χαρίζουν παραμονή. Το θετικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών δίχως ήττα (3-1-0), διέκοψε η ήττα με 2-1 από τη Νις. Μεγάλη πληγή η έδρα της, καθώς έχει μαζέψει μόλις 11 βαθμούς, ενώ δέχεται 2 γκολ ανά αγώνα (3-2-9, 16-28). 

Από την άλλη, η Μονπελιέ είναι από τις ομάδες που στους αγώνες προσφέρει γκολ και θέαμα. Μάλιστα, συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Πήρε την ισοπαλία εντός 1-1 από τη Λοριάν, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη. Εκτός έδρας είναι δυνατή, παίζοντας επιθετικά στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων, έχοντας ρεκόρ 5-5-3. 

Πάω με τα γκολ εδώ ξεκάθαρα, καθώς οι δύο ομάδες δεν μπορούν να παίξουν με σκοπιμότητα. Over σε απόδοση 1.85. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ίσως ήρθε η στιγμή να σπάσει η παράδοση 

Η Σαμπντόρια επισκέπτεται σήμερα στις 13:30 το «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» ώστε να αντιμετωπίσει την Μπολόνια. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ως στόχο την όσο το δυνατόν νωρίτερη εξασφάλιση της σωτηρίας.  

Η Μπολόνια δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, έχοντας υποστεί δύο διαδοχικές ήττες εκτός έδρας από Νάπολι και Κάλιαρι. Εμφάνισε τα γνωστά αμυντικά προβλήματα και η μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο με 2-0 πριν από 3 αγωνιστικές, ήταν η εξαίρεση που επιβεβαίωσε τον κανόνα.  

Η Σαμπντόρια δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-1 απέναντι στην Κάλιαρι και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Έτσι, έφτασε στους 4 αγώνες χωρίς νίκη, με την τελευταία να εντοπίζεται ένα μήνα πριν. Στο «Νταλ’ Άρα» δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία 11 χρόνια, με την επιμέρους παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ της Μπολόνια με 5-3-0.  

Του ύψους και του βάθους εκτός έδρας η Σαμπντόρια, μπορεί να φτάσει σε γκολ απέναντι στην αφελή άμυνα των γηπεδούχων. Ρισκάρω στο 2 με dnb.  

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Mία… χρυσή ισοπαλία 

Μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση επί της Γιουβέντους και τη γλυκιά ήττα με 3-2 στο Τορίνο, η Πόρτο στρέφει το βλέμμα στον αποψινό αγώνα με τη σκληροτράχηλη Πάσος Φερέιρα στο «Ντραγκάο». 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ολόκληρη η οικογένεια των «Δράκων», αφού η ομάδα θα αγωνιστεί στους «8» του Champions League. Τώρα όμως, πρέπει να επικεντρωθεί στο δύσκολο εντός έδρας αγώνα, καθώς θέλει να μπει τουλάχιστον στην πρώτη δυάδα, αφού η Σπόρτινγκ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα.  

Η Πάσος Φερέιρα είναι μια πολύ δυσκατάβλητη ομάδα εκτός έδρας, δεν δέχεται εύκολα το γκολ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στο αντίπαλο στρατόπεδο. Μετρά 4-3-4 μακριά από την έδρα της, με τα γκολ να μπαίνουν με το σταγονόμετρο (12-12). 

Ποντάρω σε μία πολύ εφικτή και καλοπληρωμένη ισοπαλία, καθώς ο αγώνας θα είναι -λογικά- αμφίρροπος. Η απόδοση 4.50 είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική για να την αφήσω.

Moνό
13:30
Μπολόνια - Σαμπντόρια
2 dnb
2.25
Δυάδα απόδοσης 3.33
14:00
Σαουθάμπτον - Μπράιτον
Over 2 AH
1.80
14:00
Νιμ - Μονπελιέ
Over 2,5
1.85
Ρίσκο
22:00
Πόρτο - Πάσος Φερέιρα
Χ
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις