Καυτό ντέρμπι στην Ανδαλουσία

Προγνωστικά στοιχήματος

Μετά το χθεσινό ρίσκο, ένα σημείο σημαίνει ή 100% επιτυχία ή 100% αποτυχία δεδομένο είναι αυτό. Σε εμένα έκατσε το τρίτο η επιστροφή, ούτε κερδίσαμε μα, το κυριότερο, ούτε χάσαμε. Επικεντρωνόμαστε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με αγώνες που μυρίζουν… αίμα!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος. Ντέρμπι αποδείξεων και… μίσους

Σεβίλλη – Μπέτις, μια πόλη στα δύο. Από τα κλασικά ντέρμπι της χώρας, με πάθος, ένταση και πολύ… ξύλο! Οπαδοί τρώνε μόνο σε εστιατόρια της ομάδας τους, πολιτικοί εύχονται την νίκη της ομάδας τους και θέλουν τον διασυρμό των αντιπάλων, γειτονιές χωρίζονται στην μέση, κανονική εμπόλεμη ζώνη πριν τον αγώνα! Αυτό το σκηνικό επικρατεί πριν την σέντρα των αγώνων μεταξύ τους, σε μια κόντρα που κρατά έναν αιώνα και κάτι. Ξεκίνησε από μια διαφωνία για τα χρώματα της ομάδας, πήγε στην πολιτική, κλασικό φαινόμενο, ειδικά στα χρόνια της δικτατορίας του Φράνκο, γιγαντώθηκε και έγινε ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι παγκοσμίως.

Καυτό ντέρμπι στην Ανδαλουσία

Ακόμα η άνοδος της Σεβίλλης των τελευταίων χρόνων με τους ευρωπαϊκούς τίτλους, δεν είχε καμία αξία αν δεν κέρδιζαν τον πράσινο εχθρό, για την Μπέτις το ίδιο μεγαλύτερη αξία έχει μια νίκη μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» παρά κόντρα στην Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα. Πέραν από αυτό το κλίμα… μάχης, έχω τα αγωνιστικά δεδομένα. Η Σεβίλλη πάλεψε κόντρα στην Ντόρτμουντ άλλα έμεινε στην ισοπαλία και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League, βάζω και τον αποκλεισμό στο κύπελλο, με το χαμένο πέναλτι, βάζω και την ήττα από την Έλτσε και νομίζω ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου ήρεμο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Για το μέγεθος της Σεβίλλης 3 σερί ήττες είναι υπερβολή, η ισοπαλία με την Ντόρτμουντ δεν χρυσώνει το χάπι. Εμφανές το ντεφορμάρισμα, υπήρχαν κομβικές απουσίες όπως του αρχηγού Οκάμπος που επέστρεψε, αλλά η ομάδα και ο Λοπετέγι βρίσκονται σε οριακή κατάσταση. Η Μπέτις το ακριβώς αντίθετο, με 4 σερί νίκες, η πιο πρόσφατη με ανατροπή κόντρα στην Αλαβές (0-2 ημίχρονο σε 3-2 τελικό) της δίνει αέρα και ψυχολογία για να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Στοιχηματικά βλέπω γκολ, αλλά θα πρωτοτυπήσω και θα ποντάρω στις κάρτες! Το όριο των 5 καρτών το βλέπω πολύ πιθανό να επιτευχθεί και σε πολύ καλή απόδοση.

Για τα προγνωστικά στοιχήματος από το υπόλοιπο πρόγραμμα η βασική πρόταση έρχεται από τους αγώνες Θέλτα – Μπιλμπάο και Γρανάδα – Σοσιεδάδ. Στο πρώτο ζευγάρι βλέπω γκολ εκατέρωθεν αλλά θα πάω με μικρότερο ρίσκο στο ασιατικό over 2, ενώ στον δεύτερο αγώνα η Σοσιεδάδ πετυχαίνει την Γρανάδα ανάμεσα στα ιστορικά για αυτήν παιχνίδια με την Μόλντε, τις μισές φάσεις να κάνει από το συνηθισμένο μπορεί να πετύχει μια νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτά για σήμερα, καλή συνέχεια.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Δυάδα απόδοσης 2.45
15:00
Θέλτα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Over 2 AH
1.55
17:15
Γρανάδα - Σοσιεδάδ
2
1.60
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Μπέτις
Over 5,5 κάρτες
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις