Αγώνες μικρομεσαίων στην Ιταλία

προγνωστικά

Ημέρα γεμάτη ντέρμπι μικρομεσαίων στην Ιταλία. Έχουμε έναν αγώνα με βαθμολογικό ενδιαφέρον, έναν αγώνα ανάμεσα σε ομάδες που έχουν σχεδόν ξεμπερδέψει και έναν ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς το βαθμολογικό άγχος. Στην πρώτη περίπτωση τα προγνωστικά είναι πιο «εύκολη» περίπτωση, καθώς ξέρουμε σίγουρα πως δεν θα ρισκάρουν οι ομάδες. Στις άλλες περιπτώσεις, όμως, τα προγνωστικά θα είναι μία πιο περίπλοκη διαδικασία.

Οι εκπλήξεις του πρωταθλήματος

Αγώνας ανάμεσα στις δύο εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η Σασουόλο, που ξεκίνησε την χρονιά εξαιρετικά, είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος όσον αφορά την επίθεση. Ααποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος όσον αφορά το αμυντικό παιχνίδι.

Στη Σασουόλο θα κατέβουν κλασικά με ένα ευέλικτο επιθετικό στυλ, που δημιουργεί επιθέσεις εξαιρετικά γρήγορες. Ο Καπούτο είναι σε εξαιρετική φόρμα, όμως, θεωρώ πως θα δυσκολευτεί απέναντι στην αμυντική τριάδα της Ελλάς. Πιθανότατα θα προσπαθήσει να κρατήσει την μπάλα χαμηλά και να δημιουργήσει παιχνίδι με την χρήση regista. Στατιστικά έχει επτά 2-3 γκολ στους τελευταίους αγώνες και σίγουρα θα βρίσκεται στα προγνωστικά μου αυτή η επιλογή.

Η Βερόνα από την άλλη μετά την ήττα με κάτω τα χέρια από την Μίλαν θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις. Αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσει να είναι περισσότερο συνεπής τακτικά και δεν θα δώσει καθόλου χώρο στον αντίπαλο. Η άμυνα της Σασουόλο έχει κενά, όμως, για να τα εκμεταλλευτεί θα πρέπει να βγαίνει με ταχύτητα μπροστά, κάτι που δεν κάνει ποτέ. Το γεγονός πως επιτίθεται μαζικά και καταφέρνει να βάζει πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, απέναντι σε μία Σασουόλο που συχνά ξεχνά να αμυνθεί, είναι εξαιρετικά θετικό. Στατιστικά έχει πέντε 2-3 γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Προγνωστικά. Ο νικητής μπορεί να κοιμάται ήσυχα

Αναμέτρηση με κοινό στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

Η Μπενεβέντο αν και σε κάποια φάση είχε φανεί να ξεφεύγει από την μάχη του υποβιβασμού επανήλθε. Ένα σερί δέκα αγωνιστικών χωρίς νίκη την έχει επαναφέρει στο άγχος της επιβίωσης. Το επιθετικό πρόβλημα είναι εμφανέστατο, ενώ τα αμυντικά κενά δεν έχουν καλυφθεί όσο θα έπρεπε. Απέναντι στην Φιορεντίνα θα αγωνιστεί για να μην χάσει. Ο Γκάιχ που ήρθε για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός. Στατιστικά μετρά πέντε 2-3 γκολ στους τελευταίους έξι αγώνες.

Η Φιορεντίνα παρά το γεγονός πως έλυσε το επιθετικό της πρόβλημα δεν έχει καταφέρει να καλύψει τα αμυντικά κενά. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μέσα στο 2021 και αυτό είναι άκρως ανησυχητικό. Ανησυχητικό είναι και το γεγονός πως παίρνει γκολ κυρίως από αμυντικούς και μέσους. Ακόμα και σε αυτήν την κατάσταση, όμως, δεν είναι ομάδα που θα πάει για να πάρει την ισοπαλία σε μία τέτοια έδρα. Οι «Βιόλα» θα ψάξουν το διπλό. Στατιστικά μετρούν πέντε 2-3 γκολ στους τελευταίους επτά αγώνες.

 Διώχνει και το τελευταίο άγχος

Δυο ομάδες που κατάφεραν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη αρκετά γρήγορα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται περισσότερο την νίκη και πρέπει να την πάρουν.

Η Τζένοα κατάφερε με ένα τρομερό σερί εξαιρετικών εμφανίσεων και κόντρα στα προγνωστικά να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού. Εδώ και πέντε αγωνιστικές, όμως, αγνοεί την νίκη. Έχει θέμα επιθετικά και για αυτό θα δοκιμάσει τον Σκάμακα επιθετικά. Αν κερδίσει θα ξεφύγει από τις ομάδες που έχουν σχεδόν… σωθεί.

Η Ουντινέζε με την προσθήκη του Γιορέντε και την ομοιογένεια που έχτισε επιθετικά βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Μετρά μόλις μία ήττα στους τελευταίους εννιά αγώνες. Σίγουρα δεν θα χαριστεί στην Τζένοα. Τακτικά ίσως κάνει δοκιμές και ίσως δώσει χρόνο σε νέους παίκτες.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Σασουόλο - Βερόνα
2-3 γκολ
2.05
Μονό
19:00
Μπενεβέντο - Φιορεντίνα
Χ
3.20
Σκόρερ
19:00
Μπενεβέντο - Φιορεντίνα
Γκάιχ anytime scorer
3.75
Ειδικό
21:45
Τζένοα - Ουντινέζε
Γηπεδούχος να κερδίσει με διαφορά 1 γκολ ή ισοπαλία
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις