Παρασκευή με Β’ Ολλανδίας

Προγνωστικά

Παρασκευή σήμερα φίλες και φίλοι και θα ασχοληθώ με τα προγνωστικά ενός πρωταθλήματος που μου αρέσει πολύ. Eerste Divisie ή Β’ Ολλανδίας για σήμερα, όπου βρίσκουμε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές με αξία. Η αλήθεια είναι πως όσες φορές έχω ποντάρει εδώ, έχω δικαιωθεί επί το πλείστον και ελπίζω το ίδιο και σήμερα.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Με το μομέντουμ της Μάαστριχτ

Στη πόλη του Μάαστριχτ η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Γιόνγκ Άλκμααρ. Σε τρομερό μομέντουμ βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που έχουν συμπληρώσει τρεις σερί νίκες. Σε αυτές τις νίκες μάλιστα έχουν κρατήσει και το μηδέν, κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για την εν λόγω κατηγορία. Η Άλκμααρ (εν συντομία) από την άλλη, συνεχίζει να έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Σοβαρά λάθη σε κάθε παιχνίδι και σήμερα έρχεται με μόλις τρεις μέρες ξεκούραση, λόγω του απαιτητικού προγράμματος. Η Μάαστριχτ έχει πλέον τρομερή ψυχολογία και έχει βρει ρυθμό, οπότε της δίνω το πρώτο λόγο σήμερα. Επίσης απέναντι στη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία δε νομίζω να μείνει σε ένα μόνο τέρμα.

Τα φαβορί τον πρώτο λόγο 

Συνεχίζω με ποντάρισμα σε δυάδα. Αρχή από το παιχνίδι Ναϊμέγκεν – Γιονγκ Αϊντχόφεν. Φοβερά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα από τη Ναϊμέγκεν, που δείχνει να άφησε πίσω το προηγούμενο κακό διάστημα. Στον αντίποδα, η Αϊντχόφεν (εν συντομία) δε πατάει καλά και έχει συμπληρώσει δύο παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. Δεν παίζει τόσο άσχημα, αλλά δεν έχει καμία σταθερότητα. Κακό σταύρωμα δυστυχώς αυτή τη στιγμή και θεωρώ πως η Ναϊμέγκεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά. 

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Ντεν Μπος – Φόλενταμ. Μεγάλο διπλό απέναντι στους νέους του Άγιαξ για τη Ντεν Μπος που έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Φόλενταμ παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες και ειδικά εκτός έδρας, αλλά είναι πολύ αφελής αμυντικά. Φυσικά το πρώτο λόγο οι ποιοτικότεροι φιλοξενούμενοι, αλλά βάσει μομέντουμ θεωρώ πως η Ντεν Μπος μπορεί να βρει γκολ σήμερα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
15:00
Μάαστριχτ - Γιονγκ Άλκμααρ
1 & over 1,5
2.55
Δυάδα απόδοσης 2.97
19:45
Ναϊμέγκεν - Γιονγκ Αϊντχόφεν
1 & over 1,5
1.67
19:45
Ντεν Μπος - Φόλενταμ
Goal/goal & over 2,5
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις