Η μπάλα στα χέρια του Μάριο

Η μπάλα στα χέρια του Μάριο

Σας έλλειψα; Θέλω να πιστεύω ναι. Επιστροφή μετά από κάποιες μέρες υποχρεωτικής αποχής (όλα καλά, μην ανησυχείτε σε περίπτωση που δηλαδή…) και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Πέντε ματσάκια για προγνωστικά Ευρωλίγκας απόψε με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι.

Κάτας και Σφαιρόπουλος γνωρίζονται πολύ καλά ως φιλοσοφία και έχουν τρόπους να σταματήσουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Παρόλα αυτά υπάρχει ο παράγοντας Χεζόνια. Ο Κροάτης στα δύο πρώτα ματς πήρε μπόλικες προσπάθειες (πάνω από 10 στο καθένα) σούταρε από 9 βολές στο καθένα και θεωρώ ότι θα ξεπεράσει χαλαρά το line των 13,5 πόντων δεδομένης και της απουσίας του τραυματία σκόρερ Νέντοβιτς.

Προγνωστικά Ευρωλίγκας

Από το ίδιο ματς δεν μπορώ να αγνοήσω το ντεφορμάρισμα (παρατεταμένο μάλιστα) του Σκότι Ουίλμπεκιν. ΟΚ, ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να μπει στο ΟΑΚΑ και να βάλει 5 τριποντα συνεχόμενα, όμως μετράει τέσσερα ματς μονοψήφιος, δύο από τα τέσσερα τελευταία άποντος (ενώ στα προηγούμενα 128 στη διοργάνωση είχε επίσης 2 ματς άποντος) και το under 12,5 είναι σε πολύ δυνατή απόδοση, στο 2.00.

Τέλος από το ματς Ερυθρού Αστέρα-Χίμκι, των δύο ουραγών δηλαδή, θα επιλέξω στα προγνωστικά Ευρωλίγκας το under 164,5 στο 1.90 αφού η μεν Χίμκι θα παίξει με πολλές απουσίες (και κυριότερη του αρχισκόρερ Σβεντ) ενώ ο Αστέρας δεν έχει λόγο να σπαταλήσει δυνάμεις σε ένα χωρίς σημασία παιχνίδι.

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ουίλμπεκιν under 12,5 πόντοι
2.00
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Χεζόνια over 13,5 πόντοι
1.87
Μονό
21:45
Ερυθρός Αστέρας - Χίμκι
Under 164,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις