Europa με combos και κάρτα στο 4.00

Στοίχημα

Καλησπερίζω τα πλήθη, σήμερα έχουμε στοίχημα με μια δυάδα του 3.06 και μία κάρτα που πληρώνει καλά.

Στοίχημα με τα combos

Πρώτη στάση στο Κίεβο. Θα παίξουμε στοίχημα με το combo στο παιχνίδι Ντινάμο Κιέβου – Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί πιο ποιοτική ομάδα και θέλουν να διακριθούν στη διοργάνωση. Οι Ουκρανοί απέκλεισαν τη βελγική Κλαμπ Μπριζ στον προηγούμενο γύρο και συνεχίζουν να ονειρεύονται. Τώρα όμως μπροστά τους έχουν μία ισπανική ομάδα που δεν αστειεύεται. Θα πάω με το combo Χ2 και over 1,5 σύνολο γκολ.

Πάμε και στο δεύτερο στοίχημα της δυάδας μας. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άρσεναλ και επικρατεί αισιοδοξία στη πλευρά των ερυθρολεύκων για θετικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει και μία ισοπαλία με γκολ… λέω εγώ. Η αγγλική ομάδα από το περυσινό κάζο από τον Ολυμπιακό θα είναι υποψιασμένη. Επίσης, η διοργάνωση του Europa League είναι και η μόνη από την οποία οι Λονδρέζοι μπορούν να προκριθούν στο Champions League της επόμενης σεζόν και θεωρώ ότι θα δώσουν ότι καλύτερο έχουν. Χ2 με over 1,5 σύνολο γκολ και εδώ στο 1.70.

Κίτρινη κάρτα με αξία

Το τελευταίο στοίχημα της ευρωπαϊκής βραδιάς προέρχεται και πάλι από τον αγώνα στον Πειραιά. Έβλεπα λίγο τις αποδόσεις στις κάρτες των παικτών και μου έκανε εντύπωση το 4άρι στον κεντρικό μέσο του Ολυμπιακού, τον Μπουχαλάκη. Το θεωρώ εξαιρετική απόδοση που δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα. Ο μέσος του Ολυμπιακού μπορεί στα παιχνίδια με τον Άρη να είναι ο καλύτερος παίκτης πάντα, ωστόσο στην Ευρώπη είναι ένας αργός μέσος. Έτσι, για να αντιμετωπίσει τη γρήγορη μετάβαση των Λονδρέζων θα πρέπει να μαρκάρει σκληρά. Να δεχτεί κάρτα ο Μπουχαλάκης στο 4.00!

Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.06
19:55
Ντιναμό Κιέβου - Βιγιαρεάλ
Χ2 & over 1,5
1.80
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Χ2 & over 1,5
1.70
Ρίσκο
22:00
Ολυμπιακός - Άρσεναλ
Να δεχτεί κάρτα: Μπουχαλάκης
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις