Προγνωστικά Champions League με Λίβερπουλ στο 2.15

Προγνωστικά

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Χθες τα προγνωστικά πήγαν αρκετά καλά. Το combo πλήρωσε, όπως και τα κόρνερ της Γιουβέντους, όμως ο Ρονάλντο δεν σκόραρε και χάθηκε το ρίσκο της ημέρας. Σήμερα συνέχεια με προγνωστικά Champions League, επικεντρωμένοι στη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Λειψία.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Champions League με combo

Βράδυ Τετάρτης, η Λίβερπουλ αγωνίζεται απέναντι στην Λειψία. Οι τυπικά γηπεδούχοι (σ.σ. στη Βουδαπέστη το ματς), έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα μετά το 0-2 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα. Η Λίβερπουλ «τρέχει» ένα πολύ κακό σερί στο πρωτάθλημα, μετρώντας στους τελευταίους οχτώ αγώνες έξι ήττες και μόλις δύο νίκες. Εντός έδρας έχει να νικήσει από τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν στο ενενηκοστό λεπτό ο Φιρμίνο της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην Τότεναμ. Έκτοτε μετρά μόνο αρνητικά αποτελέσματα στο «Anfield».

Αντίθετα, στην Ευρώπη δείχνει το καλό της πρόσωπο, γεγονός που θα βοηθήσει στα προγνωστικά μας. Στο όμιλο βγήκε πρώτη με συγκομιδή δεκατριών βαθμών, έχοντας μια ήττα. Η νίκη επί της Λειψίας στο Champions League, με την καλή εικόνα που παρουσίασε, ήταν μια παρένθεση ανάμεσα στις προβληματικές εμφανίσεις του πρωταθλήματος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι Γερμανοί έχουν δύσκολο έργο για απόψε. Σίγουρα δεν θα παραταχθούν με σκοπό να απλά να βγει η υποχρέωση του αγώνα, αλλά αντιθέτως πιστεύω ότι θα κυνηγήσουν όσο μπορούν το παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα κάνουν μια εξαιρετική χρονιά, μετρούν οχτώ νίκες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες και η μόνη ήττα στο διάστημα αυτό ήταν από την Λίβερπουλ. Βρίσκονται στο -2 από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου, παλεύοντας για την κατάκτηση του. Μόνο το γεγονός ότι την πιέζουν τόσο, είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού, ανεξάρτητα από το αν τα καταφέρουν στο τέλος.

Η ομάδα του Μέρσισαιντ καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα που κατέχει, κάτι που πρέπει να είναι αυτονόητο, ώστε να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Επιλέγω το 1Χ συνδυαστικά με το over 1,5 σε απόδοση 2.15.  Δεδομένου ότι η Λειψία θα ψάξει γκολ, αυτομάτως θα μείνουν κενοί χώροι στην άμυνα δίνοντας την δυνατότητα στην Λίβερπουλ να βγει στην κόντρα και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Συνεισφορά στο σκορ αναμένω και από την Λειψία, ώστε να επιβεβαιωθεί το προγνωστικό

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Λειψία
1Χ & over 1,5
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις