Αμφότερες για το… restart

Προγνωστικά Γαλλίας

Σφήνα στην «γκλαμουριά» του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει η σημαντική εξ αναβολής αναμέτρηση της Μασσαλίας, η οποία διατηρεί και μεσοβδόμαδα τα προγνωστικά Γαλλίας στην επικαιρότητα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Γαλλίας: Μαρσέιγ – Ρεν

Τελικά είχε και χειρότερα για την Μαρσέιγ. Ήττα και αποκλεισμός στο κύπελλο από την Κανέ-Ρουσιγιόν (ομάδα 4ης κατηγορίας) με 2-1, στο τελευταίο παιχνίδι του υπηρεσιακού Λαργκέ στον πάγκο της. H ειρωνεία είναι πως έδειξε να δίνει βαρύτητα στον συγκεκριμένο αγώνα, αν αναλογιστούμε ότι αγωνίστηκε με βασικούς. Σαμπάολι και με τη βούλα πλέον, με τους «Μασσαλούς» να ποντάρουν στον έμπειρο Αργεντίνο. Ελπίζουν σε άμεση αγωνιστική ανάκαμψη, επιστροφή στις νίκες και κατ’ επέκταση την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Ρεν δεν ευνοεί τους γηπεδούχους. Άλλωστε έχουν σημειώσει μόλις 3 νίκες από το 2010 μέχρι σήμερα (3-3-4).

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Όγδοο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Ρεν το 1-0 στην Λιόν (με τον υπηρεσιακό Μπιζέλ στον πάγκο), 5η σερί ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τελευταία επιτυχία το 1-2 στην έδρα της Μπρεστ στις 17 Ιανουαρίου. Αλλαγή σελίδας και στην φιλοξενούμενη, με τον Μπρούνο Ζενεζιό (πρώην Λιόν) να αναλαμβάνει. Σκοπός είναι η επιστροφή στις νίκες και επανακαθορισμός των στόχων για το υπόλοιπο της σεζόν. Κομβική η απουσία λόγω τιμωρίας του βασικότατου ακραίου μπακ Τραορέ.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι Άντονι Γκοτιέ, έχει σφυρίξει άλλες δύο φορές την αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ», με την Ρεν να φεύγει αλώβητη (1-3 το ‘17 και 2-2 το ‘18). Παρτίδα πόκερ το σημερινό ματς. Φουλ ένσημα για τον μπαρουτοκαπνισμένο Σαμπάολι, γνώση του γαλλικού ποδοσφαιρικού «γίγνεσθαι» το ατού του Ζενεζιό. Είναι φυσικό οι νέοι τεχνικοί να έχουν δώσει βάρος πρωτίστως στην ψυχολογία, τομέας στον οποίο θεωρώ ότι ο Αργεντίνος υπερτερεί.

Υψηλός ο μέσος όρος των κερδισμένων κόρνερ για την Μαρσέιγ όταν υποδέχεται την Ρεν την τελευταία 10ετία (περίπου 7 ανά αγώνα). Ακόμα και στις μέτριες φετινές της επιδόσεις ξεπερνά με συνέπεια το line των 4,5 κόρνερ.

Θα επιλέξουμε ως βασική πρόταση τα ομαδικά κόρνερ των γηπεδούχων. Θα τιμήσουμε και την πολύ υψηλή απόδοση που κυκλοφορεί το Χ ημίχρονο / 1 τελικό, βασιζόμενοι στο πιθανό παιχνίδι υπομονής του πρώτου ημιχρόνου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Μαρσέιγ - Ρεν
Μαρσέιγ οver 4,5 κόρνερ
2.20
Μονό
20:00
Μαρσέιγ - Ρεν
Χ ημίχ. / 1 τελ.
6.25
Σκόρερ
20:00
Μαρσέιγ - Ρεν
Πρώτος παίκτης να σκοράρει: Τοβέν (Μαρσέιγ)
8.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις