Προγνωστικά για ρίσκο

Champions League

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Μέτρια πήγαν τα πράγματα την Κυριακή, καθώς πέρασε μόνο η δυάδα που δώσαμε στην στήλη. Χθες απείχα, το κουπόνι δεν πρόσφερε κάτι αξιοσημείωτο, κατ’ εμέ πάντα. Σήμερα, ημέρα Τρίτη, με Champions League και τους πρώτους επαναληπτικούς της φάσης των «16». Δύο αγώνες η σημερινή ημέρα, θα ασχοληθούμε με τον έναν και θα έχουμε τριπλό ποντάρισμα.

Champions League: Τα γκολ, τα κόρνερ και ο Κριστιάνο στο 3.70

Στο Τορίνο σήμερα, Γιουβέντους και Πόρτο δίνουν την δική τους μάχη στην ρεβάνς της νίκης των Πορτογάλων στον πρώτο αγώνα με 2-1 για το Champions League. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο -7 από την κορυφή στο πρωτάθλημα, κάτι ασυνήθιστο τα τελευταία χρόνια για αυτούς. Ψάχνουν επιτέλους την ευρωπαϊκή διάκριση και αρχικά πρέπει να ξεπεράσουν την Πόρτο και η νίκη είναι ο μόνος τρόπος πρόκρισης και μάλιστα υπό προϋποθέσεις.

Οι Πορτογάλοι ταξιδεύουν στην Ιταλία με σκοπό να διαφυλάξουν το ρευστό προβάδισμα του πρώτου αγώνα και η αποστολή τους αναμένεται πολύ δύσκολη. Στο πρωτάθλημα είναι στο -10 από την πρώτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στόχος τους είναι να κρατηθούν στη δεύτερη θέση. Σίγουρα αναζητούν και αυτοί μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, αλλά δεν είχαν και την πιο ευνοϊκή κλήρωση. Δεν είναι ομάδα που θα παίξει «ταμπούρι», έχει επιθετικές αρετές, το απέδειξε άλλωστε και στους ομίλους και νομίζω πως ο Κονσεισάο ξέρει και ο ίδιος πως με τέτοια τακτική δεν θα πετύχει τίποτα.

Η «Γιούβε» έχει κληθεί και μάλιστα πρόσφατα να ανατρέψει σκορ πρώτου αγώνα. Το 2019, η μεγάλη ανατροπή που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανατρέποντας το 2-0 της Ισπανίας έχει μείνει σίγουρα στις μνήμες όλων, κυρίως για την πολυσυζητημένη χειρονομία του Σιμεόνε και την αντίστοιχη απάντηση του Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους θεωρώ πως θα μπει δυνατά και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, αφού είναι και η μοναδική επιλογή της. Ας μην ξεχνάμε, όμως, και την μαχητική Πόρτο και την ποιότητα που διαθέτει στην μεσοεπιθετική γραμμή της. Αρχικά, επιλέγω τον άσο σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2.17. Επιπλέον, το να σκοράρει δύο τουλάχιστον γκολ ο Ρονάλντο σε απόδοση 3.70 δεν μου περνάει απαρατήρητο. Άλλωστε το έχει αποδείξει ότι εκεί που χρειάζεται βγαίνει μπροστά. Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι τα κόρνερ. Δεδομένου ότι θα ψάξει τουλάχιστον δύο γκολ η ομάδα από το Τορίνο, ειδικά αν επιβεβαιωθεί το δεύτερο σκέλος της πρώτης επιλογής, το να φτάσει πρώτη στα επτά κόρνερ σε απόδοση 2.20 θεωρώ πως αξίζει να υπάρχει σε δελτίο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Πόρτο
1Χ & Goal/goal
2.17
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Πόρτο
Να φτάσει πρώτη στα 7 κόρνερ η Γιουβέντους
2.20
Μονό
22:00
Γιουβέντους - Πόρτο
Ρονάλντο να σκοράρει 2+ γκολ
3.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις