Οι Γερμανοί… ξανάρχονται

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικό διήμερο για τη στήλη μας καθώς διαβάσαμε σωστά την γερμανική «διαβολοβδομάδα» και πετύχαμε απόλυτα στις επιλογές μας. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε εκ νέου με την BBL αλλά και με το τούρκικο πρωτάθλημα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1367584737162846210

Μιτελντόιτσερ vs Μπραουνσβάιγκ

Τεράστια ανάσα για την Μίτελντόιτσερ (6-13) που κέρδισε τον μίνι τελικό απέναντι στην Γκίσεν με 102-81. Εξαιρετικός ο σέντερ Μαρέλια με 30 π. ενώ πολύ καλός ήταν και ο νεοφερμένος Μπάρμπερ με 12 π. Είχε μπει για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της όμως αυτή η νίκη της δίνει ψυχολογία. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της μετράει δύο νίκες. Μία από τις δύο ήταν κόντρα στην σημερινή αντίπαλό της Μπραουνσβάιγκ στις 14/1/21.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Μπραουνσβάιγκ (6-11), όπως μας δείχνει και ο μικρός αριθμός αγώνων που έχει δώσει, είναι η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα από τον κορωνοϊό. Δύο φορές έχει χρειαστεί να αναστείλει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αφού παίκτες της ομάδας είχαν προσβληθεί από τον Covid. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και να την περιμένει πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα, λόγω αυτών των εκκρεμοτήτων. Στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην Γκέτινγκεν ηττήθηκε εντός έδρας με 91-102,πληρώνοντας την τραγική τέταρτη περίοδό της όπου ηττήθηκε με επί μέρους σκορ 20-31.

Προγνωστικά μπάσκετ. Γκίσεν vs Βόννη

Η Γκίσεν (4-17) έχασε εξαιρετική ευκαιρία για να φύγει από την ζώνη του υποβιβασμού όμως ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μιτελντόιτσερ με 102-81. Η θέση της είναι πλέον δύσκολη καθώς βρίσκεται δύο νίκες μακρυά από την Μιτελντόιτσερ ,αλλά στην ουσία είναι τρεις καθώς έχασε και την ισοβαθμία. Κάθε αγώνας της πλέον είναι τελικός αν θέλει να διεκδικήσει την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Από την άλλη η Βόννη (7-12) παρ ‘ότι ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαϊρόιτ, περνάει τις καλύτερες μέρες της από την αρχή της σεζόν και η δουλειά του νέου προπονητή Φόιγκτ αρχίζει να αποδίδει. Μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε και έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας βλέψεις ακόμα και για την οχτάδα. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν με την Βόννη να παίρνει εύκολη νίκη με 81-68.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Εκτίμηση δυάδας: Στον αγώνα της Γκίσεν με τη Βόννη ξεκάθαρο φαβορί είναι η Βόννη. Οπότε θα πάρουμε την νίκη της με έναν συνδυασμό πόντων. Από την άλλη, οριακό φαβορί είναι η Μιτελντόιτσερ όμως, εμείς θα πάμε σε μία combo επιλογή των πόντων αγώνα με τους πόντους της σε όρια που μπορούν να καλυφθούν με σχετική ευκολία. Δύο combo επιλογές στα προγνωστικά μπάσκετ λοιπόν οι οποίες θα παιχτούν και ως δυάδα σε εξαιρετικές αποδόσεις

Ορμάν vs Τόφας

Η Ορμάν (5-17) έτσι όπως αγωνίζεται θα πρέπει να συμβιβαστεί στην ιδέα ότι θα υποβιβαστεί. Μετράει 7 σερί ήττες και όσες προσθαφαιρέσεις έχουν γίνει δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα. η Τόφας (13-9) είναι εξαιρετική ομάδα ,παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ έχοντας κερδίσει ακόμα και την πληρέστατη Φενέρμπαχτσε. Επέστρεψε ο Ντ.Τζ. Γουάιτ και πλέον είναι πλήρεις. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε από τον κακό της δαίμονα Καρσίγιακα στo πλαίσιo του BCL με 78-70.

Ορμάν και Τόφας ξανασυναντήθηκαν στα πλαίσια του πρώτου γύρου με την Τόφας να κερδίζει εύκολα 99-82.

Εκτίμηση: Η Τόφας είναι πολλά επίπεδα πάνω από την Ορμάν. Η απλή νίκη της δεν έχει αξία γι’ αυτό θα συνδυαστεί στα προγνωστικά μπάσκετ με το σύνολο πόντων της και το σύνολο πόντων αγώνα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:30
Ορμάν – Τόφας
2 (-4,5) & Τόφας over 74,5 & Over 158,5
2.00
Μονό
19:00
Γκίσεν – Βόννη
2 & Βόννη over 74,5
2.15
Μονό
19:00
Μιτελντόιτσερ – Μπραουνσβάιγκ
Over 162,5 & Μιτελντόιτσερ over 74,5
2.02
Δυάδα απόδοσης 12.53
19:00
Γκίσεν – Βόννη
2 & Βόννη over 84,5
3.35
19:00
Μιτελντόιτσερ – Μπραουνσβάιγκ
1 (-9,50) & Μιτελντόιτσερ over 90,5
3.74
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις