Βγαίνει η κούραση

προγνωστικά στοιχήματος Ισπανίας

Καλημέρα παιδιά. Μετά την Αγγλία που μονοπώλησε τη στήλη χτες, πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος Ισπανίας.

Προγνωστικά στοιχήματος Ισπανίας 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος Ισπανίας από την Εσκουάλ Χέρρια (χώρα των Βάσκων) και τη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, Μπιλμπάο. Νοσοκομείο η Γρανάδα, καθώς μετρά γύρω στις 10 απουσίες. Μερικές είναι μακροχρόνιες, αλλά είναι και κάποιες πολύ σημαντικές, ειδικά στην άμυνα. Πέρα απ’ αυτό, οι «Γρεναδίνοι» έχουν να δώσουν σε 4 ημέρες το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Μόλντε. Η κούραση αρχίζει και βγαίνει σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Έχοντας όλα αυτά, είναι και η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα με τη χειρότερη άμυνα, δεχόμενη πάνω από δύο γκολ ανά ματς. Εύκολο βράδυ, λοιπόν, προβλέπεται για την Αθλέτικ.

Σχεδόν πλήρης, άνετη κι ωραία, έτοιμη να φτάσει στη βαθμολογία την σημερινή της αντίπαλο έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Εντός έδρας σκοράρει κοντά στα δύο γκολ ανά ματς και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν του άσσου θα κινήσει υποψίες. Όλα λοιπόν συνηγορούν στο να κερδίσουν τα «λιοντάρια» σκοράροντας τουλάχιστον δύο τέρματα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η Μαδρίτη στα δύο

Περνάμε τώρα στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Ατλέτικο εναντίον Ρεάλ. Οι «κολτσονέρος» φαίνεται να ντεφορμαρίστηκαν την χειρότερη στιγμή. Μετά από 8 σερί νίκες για το πρωτάθλημα και μόλις μπήκε ο Φλεβάρης, μετράνε μόλις δύο νίκες στα τελευταία 6 ματς. Μάλλον τα συνεχόμενα παιχνίδια τούς έχουν κουράσει. Εκτός από το ντεφορμάρισμα του Σουάρες, προστέθηκε και η απουσία του βράχου της άμυνας, Χιμένεθ. Δύσκολα τα πράγματα για τον Σιμεόνε. Αντίθετη πορεία για τους «μερένχες», όπου μετράνε σερί 6 αήττητων αγώνων.

Μπορεί ο Μπενζεμά να μην προλάβει, αλλά οι Βινίσιους και Ροντρίγκο είναι εδώ, έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, καθώς τέτοια παιχνίδια περιμένουν για να δείξουν την αξία τους. Δεν μπορώ επίσης να παραβλέψω την παράδοση που έχουν οι δύο ομάδες αφού η τελευταία νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» απαντάται στο μακρινό 2016. Έκτοτε, η ισοπαλία «παίζει πολύ» αλλά οι «γκαλάκτικος» έχουν μείνει 5 βαθμούς πίσω.

Θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και με την στόφα του πρωταθλητή θα πάω στη μεγαλύτερη απόδοση που έχω δώσει μέχρι στιγμής, στο 2 & over 1.5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 7.68
17:15
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
3.80
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
1 & over 1,5
2.02
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γρανάδα
1 & over 1,5
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις