Πάμε… ελληνικά στο Fantasy Euroleague

Euroleague Fantasy

Εδώ είμαστε λοιπόν για το δεύτερο ραντεβού μας αυτή τη βδομάδα. Το Euroleague Fantasy είναι διπλό και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε και πάλι προτάσεις, αυτή τη φορά για την 28η αγωνιστική.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Όσο για τον προηγούμενο γύρο, για ακόμη μια φορά πήγε πολύ καλά. Από τη μια ο Ταβάρες με 17 πόντους και από την άλλη ο Πολονάρα με 14.3 μας επιβεβαίωσαν με το παιχνίδι τους.

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Πάμε όμως στα φρέσκα. Σήμερα επικεντρώνομαι στις ελληνικές ομάδες και φέρνω μία επιλογή από την καθεμιά. Ξεκινάω από το προφανές. Πιστεύω πως όλοι όσοι είδαν τον Μάριο Χεζόνια στο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, θα τρέξουν να τον αγοράσουν όσο είναι νωρίς. Ο Κροάτης έδειξε ότι θα παίρνει πολλές μπάλες, είναι εξαιρετικός στο 1vs1 και ειδικά όσο λείπουν οι Νέντοβιτς και Παπαπέτρου έχει μεγάλη αξία η επιλογή του. Άλλωστε προς το παρόν κοστίζει 1.3 εκατομμύρια και πολύ σύντομα θα εκτοξευτεί. Προλάβετε λοιπόν.
  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitterμας! 
Πηγαίνοντας προς Πειραιά μεριά, κοιτάζω σοβαρά δύο επιλογές. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει ευκαιρία να πάρει επιτέλους μία νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Κώστας Σλουκας, που είναι το βασικό γρανάζι της ομάδας. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλά για την αξία του και μπορούμε με λίγα χρήματα να πάρουμε έναν γκαρντ πρώτης γραμμής. Επειδή το Fantasy όμως εξαρτάται και από τις απουσίες μιας ομάδας, πιστεύω πως η επιλογή του Σασα Βεζένκοφ είναι value.

Και μην ξεχνάτε, το Fantasy είναι παιχνίδι και περνάμε καλά, αλλά πάντα εδώ μέσα θα βρείτε προτάσεις και για στοιχηματισμό! Καλή διασκέδαση λοιπόν και καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις