Οδηγός τα αμφίσκορα…

Οδηγός τα αμφίσκορα...

Καλησπέρα σε όλους! Εξαιρετική στοιχηματικά η χθεσινή μέρα, καθώς πετύχαμε το απόλυτο. 4/4 επιτυχείς επιλογές με μεγάλες αποδόσεις, μία δυάδα και τρία μονά παιχνίδια, οι οποίες μάλιστα επαληθεύτηκαν σχετικά εύκολα! Όπως έχω πει και σε προηγούμενη στήλη μου από αυτή εδώ τη γωνιά, το σημαντικό είναι να παίζουμε σωστά, βρίσκοντας αξία στις επιλογές μας, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε στο τέλος της ημέρας. Άλλωστε, στο στοίχημα η επιτυχία απέχει ελάχιστα από την αποτυχία, καθώς ως γνωστόν το αποτέλεσμα ενός αγώνα εξαρτάται από πάρα πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Στόχος μας είναι το μακροχρόνιο κέρδος και για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται υπομονή.

Το σημερινό πρόγραμμα το θεωρώ πολύ δύσκολο, οπότε θα πάμε σε χαλαρό ποντάρισμα, μιας και βγήκαν κάποια σημεία ξανά που θεωρώ ότι έχουν αξία για στοιχηματισμό.

Δοκιμασία για Ρεάλ στο «Ανοέτα»

Την πόλη Σαν Σεμπαστιάν επισκέπτεται η “βασίλισσα” για να αναμετρηθεί με τη Σοσιεδάδ, με σκοπό την επιστροφή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος έπειτα από πολύ καιρό, εκμεταλλευόμενη το χθεσινό στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα. Μετά την επιβλητική νίκη και εμφάνιση απέναντι στη Βαλένθια (3-0 στη Μαδρίτη), οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους οδηγήσουν στην ισοβαθμία με τους “μπλαουγκράνα” και ταυτόχρονα στην πρώτη θέση της λίγκας. Η Σοσιεδάδ όμως στην έδρα της δεν αστειεύεται, καθώς έχει μόλις τρεις ήττες σε 14 παιχνίδια και μάλιστα πετυχαίνει 2 γκολ κατά μέσο όρο σε αυτά. Επίσης, στα τελευταία τρία ματς με τη Ρεάλ ανεξαρτήτου έδρας έχει κερδίσει τα δύο!

Θεωρώ επικίνδυνο για τη Ρεάλ το συγκεκριμένο παιχνίδι, ψυχανεμίζομαι ντέρμπι και θα πάω στο αμφίσκορο.

Σπαζοκεφαλιά το ματς στη Βιέννη!

Η γηπεδούχος Ραπίντ υποδέχεται τη Χάρτμπεργκ για την τρίτη αγωνιστική των playoffs που κρίνουν τον πρωταθλητή και τα πλασαρίσματα που δίνουν ευρωπαϊκά εισητήρια για τη νέα σεζόν. Η ομάδα της πρωτεύουσας κυνηγά την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ (5 οι βαθμοί της διαφοράς τους), επιδιώκοντας να εξαντλήσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην έδρα της πάντως δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά, καθώς έχει 6 νίκες σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η φιλοξενούμενη Χάρτμπεργκ, που θέλει να πλασαριστεί στις θέσεις για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, έχει αποδείξει ότι σε αποδόσεις αουτσάιντερ μπορεί να κάνει τη ζημιά και θεωρώ πως μπορεί να πετύχει τέρμα στο συγκεκριμένο ματς απέναντι στην ομολογουμένως ανώτερη Ραπίντ.

Χωρίς φόβο η Χρούντιμ…

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται από την όμορφη Τσεχία και συγκεκριμένα από την πόλη του Μπρνο. Εκεί, που η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Χρούντιμ. Οι γηπεδούχοι στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές θα τα δώσουν όλα μήπως και προλάβουν να καλύψουν τη διαφορά των 6 βαθμών που τους χωρίζουν από την πρωτοπόρο Παρντουμπίτσε. Αήττητη στην έδρα της η Μπρνο, πετάει φωτιές στην επίθεση και θα προσπαθήσει να καθαρίσει τη νίκη από νωρίς. Η Χρούντιμ όμως, είναι αδιάφορη και -άρα- επικίνδυνη. Σε αντίστοιχα ματς με πολύ ανώτερους αντιπάλους παίζει ελεύθερα και μάλιστα φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται.

Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρει και σήμερα, επιβεβαιώνοντας την τιμιότατη απόδοση του goal/goal που διπλασιάζει.

Τελευταία στάση… Λευκορωσία!

Στον τελευταίο αγώνα της σημερινής στήλης αναμετρώνται η πρώτη και η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας. ΜΠΑΤΕ εναντίον Μπελσίνα Μπομπρουίσκ. Ή σωστότερα Μπελσίνα-ΜΠΑΤΕ καθώς οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι της λίγκας φιλοξενούνται από την ουραγό Μπελσίνα. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, λογικά η ομάδα από το Μπορίσοφ θα πάρει τη νίκη, αλλά δείχνει ότι με πολύ υποδεέστερες ομάδες χαλαρώνει υπερβολικά.

Η Μπελσίνα που δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της ίσως εκμεταλλευτεί την “κοιλιά” που κάνει τελευταία η γηπεδούχος στην απόδοσή της. Θα ρισκάρω αρκετά σε αυτόν τον αγώνα, θεωρώντας ότι η γηπεδούχος θα καταφέρει να παραβιάσει την εστία της πρωτοπόρου.

Μονό

16:00 Μπελσίνα – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Goal/goal (2.20) 

Μονό

18:00 Μπρνο – Χρούντιμ: Goal/goal (2.00) 

Δυάδα (απόδοσης 2.46)

18:00 Ραπίντ Βιέννης – Χάρτμπεργκ: Goal/goal (1.53)

23:00 Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Goal/goal (1.61)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις