Ένα φαβορί και ένα αουτσάιντερ

Ευρωλίγκα.

Σαν το φτωχό συγγενή είναι αυτή η Τετάρτη. Χθες είχαμε 7 παιχνίδια και σήμερα μόλις 2. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχουμε προγνωστικά Euroleague και απόψε.

Χθες χάθηκε μόνο η βόμβα της ανατροπής στο ΟΑΚΑ. Κατά τ’ άλλα πήγαμε εξαιρετικά. Ζενίτ και Ζαλγκίρις κέρδισαν άνετα, η Μπαρτσελόνα δεν έφτασε οριακά τους 87 πόντους και η ΤΣΣΚΑ κέρδισε οριακά στο Τελ Αβίβ. Όλα αυτά μας έδωσαν δύο ζευγαράκια και ένα μονό, όλα πάνω από τον διπλασιασμό.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Βίοι αντίθετοι

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Μπασκόνια υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι Ισπανοί είχαν κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου με 90-76, πετυχαίνοντας ένα αποδεκατισμένο σύνολο από τον κορονοϊό.

Οι Βάσκοι προέρχονται από ένα σερί 4 νικών, προσπαθώντας να διεκδικήσουν τις μαθηματικές ελπίδες τους για την οκτάδα. Είναι στην 11 θέση με 13 νίκες σε 26 παιχνίδια. Στην έδρα τους εμφανίζονται αρκετά δυνατοί με 8 νίκες σε 13 ματς και μια αρκετά καλή άμυνα με 73 πόντους παθητικό. Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα για απόψε.

Ο Ολυμπιακός δε λέει να συνέλθει. Γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα του από την ΤΣΣΚΑ με 75-74, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω μέχρι και με 25 πόντους. Παρά τη μεγάλη ανατροπή στο σκορ, δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης και η χρονιά έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα μετά από αυτό το κακό σερί. Απόψε θα δούμε και για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα τον Κώστα Κουφό. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν.

Εκτίμηση: Πώς να εμπιστευτείς αυτόν τον Ολυμπιακό για κόντρα. Η Μπασκόνια είναι δυνατή στην έδρα της και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Άσσος λοιπόν, ως μέρος της σημερινής δυάδας.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Euroleague και στο Μιλάνο

Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Αρμάνι φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε. Οι Ιταλοί είχαν πετύχει την κακή περίοδο των Τούρκων στον πρώτο γύρο, και πήραν το διπλό στην Κωνσταντινούπολη με 79-71.

Η ομάδα του Μεσίνα βρίσκεται στην 3η θέση και διεκδικεί το καλύτερο πλασάρισμα στα  playoff. Δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης, ωστόσο πήρε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στην ουραγό Χίμκι με 84-74 και συνήλθε από την ήττα στην Αγία Πετρούπολη. Εντός έδρας τα πάει πολύ καλά, με 10 νίκες σε 14 αναμετρήσεις. Αμφίβολοι δίνονται και πάλι οι ΛεΝτέι και Μπρόυκς.

Η παρέα του Ντε Κολό προέρχεται από γερή σφαλιάρα. Η ήττα με 106-74 από την Εφές ήταν άσχημος τρόπος για να σταματήσει το νικηφόρο σερί. Ίσως να ήταν καλό που ήρθε τώρα και με εμφατικό τρόπο, γιατί γείωσε λίγο την ομάδα. Απόψε παίζει ένα από τα παιχνίδια που θα κρίνουν αν μπορεί να διεκδικήσει το πλεονέκτημα στα playoff. Ο Κοκόσκοφ ξεκούρασε κάποιους παίκτες στον αγώνα πρωταθλήματος εν όψει διαβολοβδομάδας. Αμφίβολοι οι Μαχμούτογλου και Πέρες.

Εκτίμηση: Δε θεωρώ πως ήταν πισωγύρισμα για τη Φενέρ η ήττα από την Εφές. Κατά τη γνώμη μου διαθέτει καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα από το Μιλάνο. Θα δώσω λοιπόν ένα χάντικαπ στους φιλοξενούμενους για να τους βάλω στη δυάδα μου, αλλά θα πάω και στο απλό διπλό. Αν θέλουν κάποιο να ρισκάρουν παραπάνω, μπορούν να ποντάρουν σε νίκη της Φενέρ με 5-6 πόντους, δεδομένου ότι θα προσπαθήσει να καλύψει τους 8 πόντους της ήττας στον 1ο γύρο. Αυτές οι επιλογές κυμαίνονται γύρω στο 3.50 με 4.00!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.20
20:00
Μπασκόνια – Ολυμπιακός
1
1.44
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
2 (+7,5)
1.57
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε
2
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις