Κι ας έρθει όσο θέλει…

Κι ας έρθει όσο θέλει...

Άνοιξαν νωρίς το σκορ οι Αουγκσμπουργκαίοι την Κυριακή όμως η Μάιντς δεν ψήθηκε να μιμηθεί την αντίπαλό της. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για επιστροφή εις τα ταμεία. Του Κουβανέζου ο τράχηλος όμως, κουβά δεν υπομένει, σας έχω νέες προβλέψεις στοίχημα μεσοβδόμαδες για να ξαναμπούμε σε μία σειρά.

Προβλέψεις στοίχημα: Συνεχίζει η Μίλαν

Μετά από τέσσερα ματς δίχως νίκη, που συμπεριελάμβαναν μία απροσδόκητη ήττα από την Σπέτσια, μία ταπείνωση από την Ίντερ και δύο πολύ ζόρικες ισοπαλίες με τον Ερυθρό Αστέρα στην Ευρώπη, η Μίλαν ξαναβρήκε τον δρόμο για τις επιτυχίες παίρνοντας σπουδαία διπλούρα στη Ρώμη ενάντια στη Ρόμα.

Ζητούμενο για τους ροσονέρηδες να συνεχίσουν έτσι και να μην την πατήσουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ανεβασμένη Ουντινέζε απόψε.

Οι φριουλιάνηδες προέρχονται από 3-1-1 και έχουν ξεφύγει από την τελευταία τριάδα, δείχνοντας πως θα αποφύγουν τον υποβιβασμό σχετικά εύκολα. Εκτός έδρας έχουν 1-2-2 εσχάτως, not bad, ωστόσο αμυντικά μπάζουν, κάτι που μεταφράζεται σε 4/5 εξορμήσεις με τουλάχιστον δύο γκολ παθητικό.

Ακόμα και δίχως τον Ζλάταν τον Ιμπραΐμοβιτς, οι Μιλανέζοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την αδύναμη αμυντικά Ουντινέζε και να συνεχίσουν νικηφόρα. Αν όχι, να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές – και ας έρθει όσο θέλει ο αγών. Εξαιρετικόν το 1.85 για δύο γκολάκια ροσονέρικα…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:45
Μίλαν - Ουντινέζε
Μίλαν over 1,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις