Ολλανδική βραδιά γηπεδούχων

Ολλανδική βραδιά γηπεδούχων

Η στήλη έμεινε στα… ίσα, καθώς το Σάββατο είχε 2/2 void, την Παρασκευή 1/2 και την Κυριακή πήρε… ρεπό από την σημαία. Χωρίς έξτρα και ιστορία αυτή την φορά λόγω έλλειψης χρόνου και με στοίχημα από τις Κάτω Χώρες καθώς μεσοβδόμαδα διεξάγονται αναμετρήσεις κυπέλλων σε Βέλγιο και Ολλανδία.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στοίχημα: Combos στην Ολλανδία

Θα ξεκινήσω πάντως με δράση πρωταθλήματος και τον συνδυαστικό άσο της Ναϊμέγκεν επί της Ντεν Μπος. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν παγιωθεί στις πρώτες θέσεις και να ετοιμάζονται ουσιαστικά για τα play offs καθώς δεν προλαβαίνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Το Σάββατο επικράτησαν με γκολ στο 83’ και ανέκτησαν κάποια από την χαμένη αυτοπεποίθηση μετά τον μέτριο Φεβρουάριο. Περιμένω μια άνετη επικράτηση κόντρα στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που μόλις την Παρασκευή επικράτησε μετά μετά από 20 αγωνιστικές!  Απέφυγε πλέον τα αρνητικά ρεκόρ, ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα που αναμένεται διοικητική αλλαγή καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του Αμερικανού ιδιοκτήτη της Οστάνδης (ευχάριστη έκπληξη στο γειτονικό Βέλγιο).

Εμπιστεύομαι και τη μισητή αντίπαλο της Ναϊμέγκεν,  Φιτέσε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Φένλο. Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν και το Σάββατο για το πρωτάθλημα με τους Άρνεμερς να επικρατούν εύκολα 4-1.  Αυτή την φορά περιμένω πιο σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη,  σε ένα άλλωστε ματς βαρύνουσας σημασίας και έτσι το σκορ δύσκολα θα ξεφύγει.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:30
Ναϊμέγκεν – Ντεν Μπος
1 ημίχ. / 1 τελ. & οver 1,5
2.08
Μονό
22:00
Φιτέσε – Φένλο
1 & under 3,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις