Αποδεκατισμένη η Τορίνο στη Ρώμη

Αποδεκατισμένη η Τορίνο στη Ρώμη

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Λίγες επιλογές περιέχει το σημερινό πρόγραμμα, ωστόσο ξεχωρίζω ένα παιχνίδι από τα προγνωστικά Ιταλίας, με το οποίο θα πορευτούμε για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο!

Δυστυχώς, το Σαββατοκύριακο δεν πήγε όπως θα θέλαμε στη στήλη μας. Το Σάββατο η βασική πρόταση χάθηκε για ένα γκολ στη Βερόνα και την Κυριακή η δυάδα για ένα γκολ στη Γένοβα. Όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες «για ένα γκολ χάθηκε». Δεν υπάρχει λίγο ή πολύ χαμένο. Ένα δελτίο είναι κερδισμένο ή χαμένο. Πάμε, λοιπόν, να ξορκίσουμε την κακοδαιμονία και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από σήμερα.

Προγνωστικά Ιταλίας: Επιστρέφει στις νίκες η Λάτσιο

Στις επιτυχίες και τις νίκες θέλει να επιστρέψει και η Λάτσιο, η οποία υποδέχεται την αποδεκατισμένη Τορίνο, για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Serie A. Οι «λατσιάλι», που δε θα έχουν στη διάθεσή τους, τους τραυματίες Λαζάρι, Λουίζ Φελίπε και Ράντου, θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Μπολόνια.

Στο «Ολίμπικο», αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι από το παιχνίδι με τη Νάπολι στις 20 Δεκεμβρίου μετρούν 7 νίκες σε ισάριθμα ματς. Στόχος στο σημερινό παιχνίδι να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους στην έδρα τους στις 8 διαδοχικές νίκες, απέναντι σε μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Covid-19 χτύπησε την πόρτα της Τορίνο, η οποία μετά βίας θα συμπληρώσει αποστολή! Σημειώστε: Μπελότι, Μπρέμερ, Ενκουλού, Σίνγκο, Μπασέλι, Μπουοντζιόρνο, Λινέτι και Μούρου, βρίσκονται σε καραντίνα και δεν είναι στη διάθεση του Ντάβιντε Νίκολα για το παιχνίδι στη Ρώμη.

Δε βλέπω πως θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους φόρμα έχοντας μια νίκη σε 8 ματς, να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Ως βασική επιλογή από τα προγνωστικά Ιταλίας θα επιλέξω τον άσο σε συνδυασμό με over 1,5, ενώ συμπληρωματικά μπορούμε να επιλέξουμε να σκοράρουν και στα δυο ημίχρονα οι γηπεδούχοι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Λάτσιο - Τορίνο
1 & over 1,5
1.75
Μονό
19:30
Λάτσιο - Τορίνο
Λάτσιο να σκοράρει και στα δύο ημίχ.
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις