Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της

Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της

Προτελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με την Αρμίνια να έχει ήδη ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια, ενώ Στουτγάρδη (55 βαθμοί), Αμβούργο (54) και Χάιντενχαϊμ (52) μάχονται για τη δεύτερη θέση της απευθείας ανόδου καθώς και αυτής των μπαράζ. Στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, η Χάιντενχαϊμ υποδέχεται το Αμβούργο. Ένα ματς δίχως αύριο για τον προβιβασμό αλλά κυρίως ένα ματς δίχως αύριο για τους φιλοξενούμενους. Κι αυτό γιατί οι «δεινόσαυροι», κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν καθηλωμένοι ακόμα μία χρονιά στην Τσβάιτε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, είναι στο ίδιο έργο θεατές. Όταν τα παιχνίδια αρχίζουν και «καίνε», βγάζουν όλη την ανασφάλεια που μπορεί να έχουν. Η μία γκέλα διαδέχεται την άλλη. Την Τρίτη έμεινε στο 1-1 με την Όσναμπρικ με αποκαρδιωτική εμφάνιση. Πέρυσι ήταν η Πάντερμπορν, φέτος η Χάιντενχαϊμ. Ομάδες πολύ μικρότερου μπάτζετ, τρομερά μικρότερου βεληνεκούς. Όμως βγάζουν υγεία. Η ομάδα του Φρανκ Σμιντ διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας (έστω και χωρίς τον κόσμο της), δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και θεωρώ πως το 3.15 του άσου, την υποτιμά ιδιαίτερα.

Δε γίνεται το Αμβούργο των 4 νικών σε 16 εκτός έδρας ματς να δίνεται φαβορί. Το σετ θα έπρεπε να είναι κομμένο στη μέση, αν όχι με ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους.

Η μάχη της ουράς

Μένουμε στην Τσβάιτε και μεταφερόμαστε στην ουρά. Με την Ντιναμό Δρέσδης να χρειάζεται ένα θαύμα, ουσιαστικά μένουν να καλυφθούν δύο ακόμα θέσεις. Του μπαράζ και η 17η που οδηγεί απευθείας στην Ντρίτε Λίγκα. Αυτή τη στιγμή 17η είναι η Βέχεν που έχει μπροστά της δύο ματς με αδιάφορες αντιπάλους, ωστόσο δεν πείθει πως μπορεί να ανταπεξέλθει. Αυτή όμως που δείχνει πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα αποφυγής ακόμα και της θέσης του μπαράζ είναι η Καρλσρούη. Πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Στουτγάρδης στο τελευταίο της εντός έδρας ενώ μεσοβδόμαδα έχασε στο Ρέγκενσμπουργκ αφήνοντας όμως πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αρμίνια Μπίλεφελντ, για την οποία αυτό θα είναι το τρίτο ματς σε μια εβδομάδα. Όλους τους στόχους της τους έχει πετύχει, οπότε δε βλέπω το λόγο να βάλει τα πόδια της στη φωτιά…

Προσαρμοσμένες στο κίνητρο βέβαια οι αποδόσεις, αλλά ακόμα και στο 2.25 πιστεύω πως ο άσος παίζεται. 

Οι «αιώνιοι»

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Πρακτικά αδιάφορες οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής, ο Παναθηναϊκός χωρίς άδεια για συμμετοχή στην Ευρώπη, δεν κυνηγάει κάτι στα πλέι-οφ. Όμως ένα τέτοιο ματς είναι πάντα ντέρμπι και θεωρώ πως αυτοί που θα το δουν πιο ζεστά είναι οι «ερυθρόλευκοι» καθώς ακολουθεί ο μεγάλος ημιτελικός του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κι ο Μαρτίνς θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Οι «πράσινοι» βέβαια, έβαζαν πάντα δύσκολα στο Φάληρο ακόμα και σε αυτά τα τελευταία πέτρινα χρόνια αλλά πιστεύω όχι αυτή τη φορά. Κάτι οι ανακατατάξεις στο ρόστερ, κάτι οι πολλοί παίκτες που ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους (όπως και ο Δώνης), δεν αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Στο ένα και… τίποτα ο απλός άσος, τον ανεβάζουμε στο 1.90 σε συνδυασμό με το over 1,5.

Μονό

16:30 Χάιντενχαϊμ – Αμβούργο: 1 (3.15)

Δυάδα

16:30 Καρλσρούη – Αρμίνια Μπίλεφελντ: 1 (2.25)

21:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 1 & over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις