Οδηγός για πέναλτι ο Γκουίντα

προγνωστικά

Η λέξη Guida στα ιταλικά σημαίνει «οδηγός» και ο Μάρκο Γκουίντα, ο διαιτητής του μεγάλου αγώνα της Ρόμα με τη Μίλαν είναι από αυτούς που καταφεύγουν πολύ συχνά στην άσπρη βούλα. Μπορεί δηλαδή να αποδειχτεί ένας καλός… οδηγός για τα προγνωστικά μας στην αποψινή σούπερ μάχη για την έξοδο στο Champions League.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά

Ο Μάρκο Γκουίντα φέτος είχε μια σχετικά δύσκολη χρονιά, από την άποψη πως ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να έχει σταθερή παρουσία σε αγώνες. Έχει διαιτητεύσει μόλις 10 παιχνίδια σε όλες τις πιθανές διοργανώσεις και υπέδειξε τέσσερα πέναλτι. Στην περσινή σεζόν όμως ο 40χρονος ρέφερι έσπασε κάθε ρεκόρ… καταφυγής στην άσπρη βούλα, σε 17 ματς πρωταθλήματος υπέδειξε 15 πέναλτι και συνολικά σε 23 επίσημα παιχνίδια έδωσε 19 φορές το δικαίωμα στους παίκτες να σουτάρουν από τα 11 βήματα.

Αναζητούμε λοιπόν στα προγνωστικά το πέναλτι σε απόδοση 2.70, ενώ φυσικά στους αγώνες των Μίλαν και Ρόμα φέτος έχουν υποδειχθεί τα περισσότερα. Η Μίλαν έχει κερδίσει 14 (με διαφορά η πρώτη) και παραχωρήσει 5, τα αντίστοιχα νούμερα της Ρόμα είναι 6 και 4.

Μίλαν σημαίνει… δοκάρι

Από εκεί και πέρα από το ίδιο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μίλαν αντλούμε μια ελκυστική απόδοση από τον τομέα της τύχης. Στους αγώνες της Μίλαν φέτος (23) έχουν γίνει τα περισσότερα δοκάρια φέτος, οι «ροσονέρι» το έχουν σημαδέψει 15 φορές ενώ σε άλλες 10 περιπτώσεις η… δοκός, που έλεγε κάποτε και ο Γιάννης Μαμουζέλος, έσωσε τους Μιλανέζους.

Από την πλευρά της η Ρόμα έχει σουτάρει 8 φορές στο δοκάρι ενώ σε 6 περιπτώσεις σώθηκε από αυτό. Καλή επιλογή για τα προγνωστικά μας να έχουμε ένα δοκάρι στο ματς, για να διπλασιάσουμε το κέρδος μας (2.00).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Ρόμα - Μίλαν
Καταλογισμός πέναλτι
2.70
Μονό
21:45
Ρόμα - Μίλαν
Over 0,5 δοκάρια
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις