Κορυφή, εξάδα και αποφυγή κινδύνου

προγνωστικά

Γεμάτη αγωνιστική ημέρα και για σήμερα στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Στους περισσότερους αγώνες υπάρχουν φαβορί, όμως τα προγνωστικά συχνά ανατρέπονται.

Εκτός θα αφήσω το Σαμπντόρια – Αταλάντα, γιατί οι φιλοξενούμενοι έχουν σκαμπανεβάσματα. Ακόμη, δεν θα ποντάρω στο ντέρμπι των ουραγών, αλλά ούτε και στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν.

Ίντερ – Τζένοα: Παραμένει στην κορυφή

Η πρωτοπόροι «Νερατζούρι» υποδέχονται την φορμαρισμένη Τζένοα. Η ομάδα του Κόντε έρχεται με φόρα από το ντέρμπι του Μιλάνου. Η ευρωπαϊκή πορεία κόπηκε απότομα και ο μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Τα προγνωστικά είναι υπέρ τους και όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν στην κορυφή. Ο Έρικσεν προσαρμόστηκε πλέον και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην βαθμολογική άνοδο της ομάδας. Ακόμη, ο Λουκάκου είναι σε τρομερή φόρμα και δείχνει ασταμάτητος.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Στην Τζένοα είναι αήττητοι τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας μετρούν τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς να δεχθούν γκολ. Η αποφυγή του υποβιβασμού έχει σχεδόν επιτευχθεί, μετά το εξαιρετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών. Αμυντικά δείχνει πολύ καλά στοιχεία, αλλά θεωρώ πως έχουν πιάσει ταβάνι στην απόδοση τους.

Ουντινέζε – Φιορεντίνα: Ισοδύναμες με κοινούς στόχους

Έχουν τους ίδιους βαθμούς, έχουν σκοράρει τα ίδια γκολ και έχουν κοινό στόχο. Η Ουντινέζε έχει ανέβει αρκετά κάνοντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Η άμυνά της έχει γίνει πολύ πιο σφιχτή και δύσκολα δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Επιθετικά στηρίζεται στην ταχύτητα από τα άκρα και στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Ο υποβιβασμός δεν θα τους απασχολήσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι «Βιόλα» φαίνεται να αποφεύγουν τον κίνδυνο τους υποβιβασμού, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο. Τα προγνωστικά βέβαια τους θέλουν να είναι μακριά από τον κίνδυνο. Εκτός έδρας τα βρίσκει σκούρα, ενώ τα αμυντικά κενά είναι εμφανέστατα. Επιθετικά στηρίζεται στην ταχύτητα και την τύχη. Οι επιθετικοί τους δεν έχουν πείσει ακόμη, παρά τα μερικά τέρματα που έχουν σκοράρει.

Νάπολι – Μπενεβέντο: Η εξάδα είναι μονόδρομος

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες του πρωταθλήματος υποδέχεται μία από τις πιο βαρετές. Η Νάπολι δέχθηκε έναν απρόσμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και πλέον η εξάδα είναι μονόδρομος. Τα προγνωστικά είναι υπέρ τους και θεωρώ πως ο στόχος θα επιτευχθεί. Ο Γκατούζο στην έδρα του έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις εντός και σκοράρει αρκετά. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στην επίθεση, όμως έχουν πολλές εναλλακτικές.

Η Μπενεβέντο είναι μία από τις πολλές ομάδες που σχεδόν έχουν σωθεί. Είναι μία μέτρια ομάδα με πάρα πολλές ισοπαλίες. Δεν βρίσκονται και σε τόσο καλό φεγγάρι, μιας και έχουν να κερδίσουν επτά αγωνιστικές. Δεν νομίζω πως έχουν πολλές ελπίδες απέναντι στη Νάπολι.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:00
Ουντινέζε - Φιορεντίνα
Χ
3.00
Multiscore
16:00
Ίντερ - Τζένοα
1-0, 2-0, 3-0
2.45
Multiscore
19:00
Νάπολι - Μπενεβέντο
2-1, 3-1, 4-1
3.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις