Και… έξι να φάει, ας προηγηθεί

Και… έξι να φάει, ας προηγηθεί

Με δέκα παιχνίδια να απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος, μόνο σίγουροι βαθμολογικά δεν αισθάνονται ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΟΦΗ, πρώτο ματς για στοίχημα γκολ από το πρόγραμμα.

Οι ήττες από Λαμία και Βόλο απομάκρυναν γρήγορα τη χαρά από τα δύο εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί, στην Τούμπα και με τον Ατρόμητο, για την «ελαφρά ταξιαρχία» που φέτος βρέθηκε πίσω στο σκορ σε 15/23 παιχνίδια, και μόνο σε δύο από αυτά δεν έχασε ενώ σε 12/23 φετινά του νίκησε ο φιλοξενούμενος (έχει τέσσερα διπλά).

Ο ΟΦΗ έχει να πάρει βαθμό από τις 10 Ιανουαρίου, ηττήθηκε και στα επτά τελευταία παιχνίδια του και δεν έχει νίκη στα τελευταία οκτώ, μετά από αυτή επί της Λαμίας. Μάλιστα και οι πέντε φετινές νίκες του είναι με ομάδες της περιφέρειας, έχει 0-3-9 φέτος ενάντια στις ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Συν ότι δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας στα τελευταία έξι, μετά από ένα γκολ στο Βόλο.

Οπότε, τι κάνουμε; Γκολ για αρχή, δεν θεωρώ χαμένο τον ΟΦΗ γενικά στο σημερινό.

Στοίχημα γκολ και στην Αγγλία

Από Αγγλία μεριά, ματιές στο «Ελαντ Ρόουντ». Έχει βελτιωθεί αμυντικά τελευταία η Λιντς και η Αστον Βίλα έχει μεγάλο απόντα τον κάπτεν Τζακ Γκρίλις. Καθοριστικός ο αρχηγός, σε μια ομάδα όπου σκοράρει, δίνει ασίστ και αποτελεί το πρώτο βιολί του συνόλου. Συν ότι η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα είθισται να μπαίνει δυνατά στα ματς..

Κι ένα ρίσκο, σε ολλανδικό ματς που άνετα λήγει… 6-1. Αλλά το «ένα» θα ψάξω. Η Ουτρέχτη έρχεται από το 6-0 επί της Βίλεμ στο Τίλμπουρχ, η Εμεν περίμενε ως τα… μέσα Φλεβάρη για να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα (3-2 την Τσβόλε). Με άλλον αέρα πλέον, όχι πως θα σώσει τη χρονιά αλλά, αν προηγηθεί, πολύ καλοπληρώνει σε στοίχημα γκολ…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:15
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ
Anytime score 0-1
2.22
Fun bet
17:30
Ουτρέχτη – Εμεν
Anytime score 0-1
3.90
Μονό
19:30
Λιντς - Αστον Βίλα
Anytime score 1-0
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις