«Αφιλόξενη» η Βερόνα για τη Γιουβέντους

Προγνωστικά

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Μια επιλογή από προγνωστικά Ιταλίας και μία από Ισπανία αποτελούν τη σημερινή μας πρόταση για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο! Πάρτε τον καφέ στο χέρι και πάμε να δούμε αναλυτικά…

Προγνωστικά Ιταλίας: Απουσίες στην άμυνα η “Γιούβε”

Η Γιουβέντους των αρκετών απουσιών, φιλοξενείται στη Βερόνα από την ομώνυμη ομάδα για την 24η αγωνιστική της Serie A. Ο Αντρέα Πίρλο «πονοκεφαλιάζει» κυρίως στην άμυνα καθώς δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντανίλο και Κουαδράδο. Επίσης εκτός είναι και ο τραυματίας Αρτούρ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ντιμπάλα. Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς των γηπεδούχων, Ιβάν Τζούριτς, δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κάλινιτς, Κόλεϊ και Τσεκερίνι.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο Τορίνο η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1. Οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δυο τελευταίες εκτός έδρας αποστολές τους. Στο Champions League γνώρισαν την ήττα στην Πορτογαλία από την Πόρτο, ενώ στην τελευταία τους εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ηττήθηκαν με 1-0 στη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι από την άλλη μεριά έχουν τρία στα τρία στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους με αντιπάλους την Κροτόνε, τη Νάπολι και την Πάρμα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι και στα τρία ματς δέχθηκαν γκολ, ωστόσο κατόρθωσαν να σκοράρουν δυο και τρεις φορές.

Την τελευταία δεκαετία οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές στην έδρα της Βερόνα, η οποία μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενη για τη Γιουβέντους. Στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει από το 2014 και μετά, οι γηπεδούχοι μετράνε δύο νίκες, δύο ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ η “Γιούβε” έχει μόλις μια νίκη. Αξιοσημείωτο γεγονός ότι και στα πέντε παιχνίδια είχαμε σκορ κι απ’ τις δύο πλευρές και αρκετά γκολ (2-2, 2-2, 2-1, 1-3, 2-1).

Ως βασική επιλογή, θα επιλέξω το αμφίτερμα σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ, κάτι που έχει επαναληφθεί στις πέντε τελευταίες πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων. Επιπλέον, ως δεύτερη επιλογή βασιζόμενος αφενός στις απουσίες που έχουν οι φιλοξενούμενοι κυρίως στην άμυνα και αφετέρου στην καλή επίδοση των γηπεδούχων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα επιλέξω τον άσο με κάλυψη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ένα αουτσάιντερ που πληρώνει καλά

Αφήνουμε τα προγνωστικά Ιταλίας και μεταφερόμαστε στην Ισπανία, όπου η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga. Λίγες βδομάδες μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στην Ανδαλουσία για τα ημιτελικά του Copa Del Rey, όπου οι «ροχιμπλάνκος» πήραν τη νίκη με 2-0 κι έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, οι δυο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο κόουτς των γηπεδούχων, Λοπετέγι, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ακούνια και Οκάμπος, ενώ ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Κουτίνιο, Φατί, Πιάνιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο και Αραούχο. Στον βαθμολογικό πίνακα, τους δυο αντιπάλους χωρίζουν δύο βαθμοί, όμως η Σεβίλλη που είναι από πίσω έχει κι ένα ματς λιγότερο. Οι Ανδαλουσιάνοι διανύουν μια εξαιρετική φόρμα. Έχουν να γνωρίσουν την ήττα στο πρωτάθλημα από τις 12 Ιανουαρίου στη Μαδρίτη με αντίπαλο την Ατλέτικο. Έκτοτε μετρούν έξι διαδοχικές νίκες! Γεγονός που τους έχει φέρει στην πρώτη 4άδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Καταλανοί αν και έχουν καταφέρει να μειώσουν αισθητά τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, δεν έχουν κατορθώσει ακόμη να πιάσουν τα επιθυμητά αγωνιστικά στάνταρ. Στην Ευρώπη είναι με το ένα πόδι εκτός από το Champions League μετά την «4άρα» της Παρί μέσα στη Βαρκελώνη. Στο Κύπελλο απειλούνται με αποκλεισμό από τη σημερινή αντίπαλό τους, ενώ στο πρωτάθλημα συνεχίζουν να κάνουν γκέλες (π.χ. 1-1 με Καντίθ).

Φαβορί θεωρείται η Μπαρτσελόνα, ωστόσο το 3.20 θεωρώ ότι αδικεί τη Σεβίλλη. Κυρίως βάσει της φόρμας των δυο ομάδων, συνακολούθως λόγω του 2-0 πριν μερικές βδομάδες για το Κύπελλο. Για αυτό τον λόγο μετά τα προγνωστικά Ιταλίας συμπληρωματικά θα επιλέξω τον άσο της Σεβίλλης που μας προσφέρει κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:15
Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα
1
3.20
Μονό
21:45
Βερόνα - Γιουβέντους
Goal/goal & over 2,5
2.20
Μονό
21:45
Βερόνα - Γιουβέντους
1 dnb
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις