Παιχνίδι με γκολ σε καρέ χωρών

Παιχνίδι με γκολ σε καρέ χωρών

Καλημέρα σε όλους! Μετά από ένα διήμερο (εκούσιας) αποχής από τα στοιχηματικά δρώμενα, η στήλη επιστρέφει δριμύτερη με προτάσεις από το Σαββατιάτικο κουπόνι. Πολλοί οι αγώνες, στο πρόγραμμα πλέον έχουν μπει πολλά πρωταθλήματα, αλλά το γεγονός αυτό αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για κέρδος. Η πολύμηνη αποχή των ομάδων από την αγωνιστική δράση που συνεπάγεται έλλειψη ρυθμού, καθώς και οι άδειες εξέδρες, είναι δύο στοιχεία που αποτελούν εμπόδιο στην σωστή αποκωδικοποίηση των αγώνων και κατ’ επέκταση στην εξεύρεση ευκαιριών και αξίας για ποντάρισμα.

Σήμερα, λοιπόν, θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ, επιλέγοντας αγώνες από 4 διαφορετικές λίγκες, εκ των οποίων -όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς- οι τρεις είναι από τις λεγόμενες μη εμπορικές.

“Καίγονται” Φράιμπουργκ και Βέρντερ!

Προτελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και η Φράιμπουργκ φιλοξενείται στο Μόναχο από την ήδη εστεμμένη πρωταθλήτρια Μπάγερν. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν βαθμούς που θα τους φέρουν σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Σκοράρει με ευκολία εκτός έδρας, στις τελευταίες τρεις εξορμήσεις της απέναντι σε Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ και Λειψία πέτυχε συνολικά 6 τέρματα (2, 3, 1 αντίστοιχα) και σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα που θα δείξει η Μπάγερν, πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Στη συνέχεια πάμε μια βόλτα στις όχθες του ποταμού Ρήνου και συγκεκριμένα στην πόλη του Μάιντς. Εκεί που η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Βέρντερ Βρέμης. Κι ενώ η πρώτη έχει σχεδόν εξασφαλίσει και του χρόνου τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα της Βρέμης χρειάζεται να πραγματοποιήσει υπέρβαση, ώστε να βρεθεί στη θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής. Θέλει τη νίκη, καθώς η Φορτούνα βρίσκεται από πάνω της κατά έναν βαθμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια. Θυμίζω ότι η ομάδα του Ντίσελντορφ παίζει εντός έδρας με την ουσιαστικά αδιάφορη Άουγκσμπουργκ. Υποχρεωμένη να κυνηγήσει το αποτέλεσμα λοιπόν η Βέρντερ, που τελευταία φτιάχνει φάσεις, αλλά στην άμυνα είναι αφελής, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η γηπεδούχος Μάιντζ. Κι εδώ θα πάω στα γκολ, καθώς η Βέρντερ δε μου εμπνέει καμμία εμπιστοσύνη ώστε να την εμπιστευτώ σε σημείο.

Για τη χαρά του παιχνιδιού στο Ντόνετσκ…

Η επόμενη επιλογή έρχεται από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Σαχτάρ με την ομάδα της Ολεκσάντρια. Οι γηπεδούχοι είναι εδώ και καιρό πρωταθλητές, μακράν ανώτεροι από κάθε άλλη ομάδα της λίγκας και σκοράρουν αφειδώς εντός και εκτός έδρας μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού. Η ομάδα της Ολεκσάντρια από την άλλη, κυνηγάει τις όποιες ελπίδες της τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, παίζει πολύ ανοιχτά και είναι αξιοσημείωτο ότι στα δύο τελευταία της ματς έχουν σημειωθεί 12 (!) τέρματα. Θεωρώ πως έχει αξία το ποντάρισμα στο αμφίσκορο του συγκεκριμένου παιχνιδιου.

Καλοπληρωτές οι Μαγυάροι…

Επόμενη στάση Ουγγαρία. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, Ακαδημία Πούσκας και Πάκσι συγκρούονται έχοντας διαφορετικούς στόχους η καθεμιά. Η γηπεδούχος, η οποία παρεμπιπτόντως πήρε τη συγκεκριμένη ονομασία για να τιμήσει τον σπουδαίο Φέρεντς Πούσκας, βρίσκεται στο κυνήγι της προνομιούχου τρίτης θέσης, την οποία μοιράζεται με τη Μεζοκόβεσντ, ώστε να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του επερχόμενου Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου 2020-2021. Η φιλοξενούμενη Πάκσι, χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία ώστε να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία. Απέχει 5 βαθμούς από τη διακεκαυμένη ζώνη και θέλει να τελειώσει τη δουλειά όσο πιο γρήγορα γινεται. Οι γηπεδούχοι παίζουν πάντα ανοιχτά στους εντός έδρας αγώνες τους, οι φιλοξενούμενη της Πάκσι όποτε θεωρούνται αουτσάιντερ σκοράρουν κατά ριπάς εκτός έδρας και η απόδοση του goal/goal στο 1,83 είναι ο ορισμός της αξίας.

Με ρίσκο στο ντέρμπι της Σόφιας!

Τελευταίος αγώνας που θα μας απασχολήσει για σήμερα, είναι το ντέρμπι της Βουλγαρικής πρωτεύουσας, εκεί όπου η γηπεδούχος και πολύ δυνατή στην έδρα της ΤΣΣΚΑ, υποδέχεται την δυσκολοκατάβλητη και συντοπίτισσα Λέφσκι. Μεγάλο ντέρμπι, οι δύο ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τη δεύτερη θέση για το Γιουρόπα Λιγκ, καταδιώκοντας την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Η αίσθησή μου είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, αν και ντέρμπι, θα είναι ανοιχτός, καθώς η ισοπαλία δεν είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσει καμμία από τις δύο ομάδες. Σε συνδυασμό με την τεράστια απόδοση του over 2.5 στα τέρματα, με κάνει να πάω σε αυτή την επιλογή.

Δυάδα (απόδοσης 3.14)

16:30 Μπάγερν – Φράιμπουργκ: Goal/goal (1.61)

16:30 Mάιντς – Βέρντερ Βρέμης: Goal/goal και over 2.5 (1.95)

Μονό 

19:30 Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ολεκσάντρια: Goal/goal (2.10)

Μονό

20:00 Ακαδημία Πούσκας – Πάκσι: Goal/goal (1.83)

Μονό (ρίσκο)

16:15 ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λέφσκι Σόφιας: Over 2.5 (2.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις