Ως και 2.50 στην Πόλη

Ως και 2.50 στην Πόλη

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η φετινή Euroleague είναι με διαφορά η καλύτερη των τελευταίων ετών, τουλάχιστον όσο αφορά το επίπεδο ανταγωνισμού. Η κατάσταση στη βαθμολογία είναι ρευστή, κάνοντας τα προγνωστικά μπάσκετ πολύ δύσκολα, με τις επόμενες αγωνιστικές να κρίνουν την πρόκριση στην οκτάδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Προγνωστικά μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε – Έφες

Η 6η Φενέρμπαχτσε (15-10), υποδέχεται την 8η Έφες (14-10), σε ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι, μετά από μια απελπιστικά κακή περίοδο στις αρχές, τρέχουν ένα σερί 10 συνεχόμενων νικών. Έκαναν καλές προσθήκες, έδεσαν το σύνολο τους, έσφιξαν την άμυνα και ρολάρουν καλά στην επίθεση, με κύριους εκφραστές τους Γκούντουριτς και Ντε Κολό.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Ο Γάλλος είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης των ευρωπαϊκών γηπέδων, την τελευταία πενταετία. Σταθερός πάντα στο κορυφαίο επίπεδο, είναι ταυτόχρονα δεινός σκόρερ, καλός πασέρ, άλλα και ηγέτης. Λίγοι έχουν πλέον στην Ευρώπη όλο αυτό το πακέτο και συγχρόνως τέτοια ποιότητα, όπως ο αρχηγός της Φενέρ. Μπορεί να την πάρει στις πλάτες του και να αναλάβει την ευθύνη των αποφάσεων, σε όλα τα κρίσιμα σημεία του σημερινού ντέρμπι.

Η Έφες φέτος τα περιμένει σχεδόν όλα από το περιφερειακό δίδυμο Μίσιτς-Λάρκιν. Οι οποίοι πάνε συνεχώς σε isolation, κάνοντας έτσι το παιχνίδι της ομάδας τους πολύ στατικό, οπότε προβλέψιμο και εύκολα αντιμετωπίσιμο. Η Φενέρ είναι πιο καλά οργανωμένη και πιο σκληρή από της Έφες. Αυτά τα δύο στοιχεία, μετράνε πάντα πολύ σε τόσο κρίσιμα ματς, όπως το σημερινό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Έφες
1 (+1.5)
1.75
Ειδικό
19:45
Φενέρμπαχτσε - Έφες
Πρώτος σκόρερ: Ντε Κολό
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις