Παιχνίδι στην Ευρώπη με 2.57 και 3.67…

Παιχνίδι στην Ευρώπη με 2.57 και 3.67...

Στοιχηματικέ λαέ, καλημέρα. Αρκετά καλά τα πήγαμε χθες καθώς πέρασε η κυπριακή δυάδα στο Instagram του koubanezos.gr, στο site μείναμε στο 1/2 αφού η Ρεάλ κατάφερε να περάσει αλώβητη από το Μπέργκαμο με 1-0, ενώ η Σίτι ήταν αυτή που επιβεβαίωσε το προγνωστικό. Σήμερα παραμένουμε στους ευρωπαϊκούς αγώνες, με επιπλέον ψυχολογία και κίνητρο προχωράμε με προγνωστικά σε δύο αναμετρήσεις στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Europa League, όπου υπάρχει ποικιλία αγώνων για όλα τα γούστα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1364699437700968449

Προγνωστικά Europa League: Γκολ, θέαμα και κόρνερ

Στο «Philips Stadium» απόψε θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν. Ο επαναληπτικός ενός πραγματικά τρελού αγώνα με το σκορ στο πρώτο ημίχρονο να είναι στο 3-2 και στην διακοπή να αναρωτιόμαστε πως με τέτοιο ρυθμό δεν θα ξεφύγει το αποτέλεσμα. Εν τέλει ο αγώνας έληξε 4-2, με τον Ολυμπιακό να αποκτά ένα ρευστό προβάδισμα. Σαφώς και είναι φαβορί με αυτό το υπέρ του σκορ αλλά με όσα είδαμε στον πρώτο αγώνα της Αθήνας, μπορούν να συμβούν πολλά και η μπίλια να κάτσει οπουδήποτε.

Η Ολλανδοί είναι αυτοί που θα κυνηγάνε το σκορ. Δεν έχουν άλλα περιθώρια άλλωστε και αναμένουμε να πιέσουν ψηλά από την αρχή. Μπροστά όπως είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και στους ομίλους με τον ΠΑΟΚ, διαθέτουν μεγάλη ποιότητα, ασχέτως αν ο Μάλεν, ένας από τους καλύτερους παίχτες ήταν στην αφάνεια. Τον κάλυψε επάξια ο εξίσου πολύ καλός Ζάχαβι που σκόραρε δυο γκολ, είχε δοκάρι και αποτελούσε μόνιμη απειλή για την άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής καθώς φαίνεται στην Ελλάδα, σίγουρα θα περιμένει τους γηπεδούχους και θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τους βρει εκτεθειμένους στα μετόπισθεν. Άλλωστε η ομάδα με την χειρότερη άμυνα θέλει τουλάχιστον δύο γκολ και με τα κενά που θα προκύψουν πίσω πιστεύω ότι θα σκοράρει τουλάχιστον μία φορά με την πολύ καλή επιθετική γραμμή που διαθέτει και αυτός.

Πιστεύω πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Άλλωστε την επιθετική ποιότητα της PSV την επιβεβαιώνουν και τα νούμερα. Έχει δώσει για τη φετινή σεζόν 35 αγώνες σε Ολλανδία και Ευρώπη και σε 25 από αυτούς έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Επιπλέον στην φάση των ομίλων είχε τέσσερα G/G και over 2,5 σε έξι αναμετρήσεις. Αυτό μάλιστα προσεγγίζει και το πρώτο προγνωστικό για αυτό το παιχνίδι. Δύο ομάδες με πολύ καλές επιθέσεις και μέτριες αμυντικά, θεωρώ πως μπορούν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά για αμφίτερμα σε combo με το over σε απόδοση 1.93.

Ακόμα ένα ποντάρισμα σε αυτήν την αναμέτρηση, με κόρνερ. Δεδομένου ότι θα πιέσει από νωρίς η PSV ψάχνοντας τουλάχιστον δύο γκολ θεωρώ πως αξίζει να ποντάρουμε και στο να φτάσει πρώτη στα 7 κόρνερ σε απόδοση 2.57.

Προγνωστικά Europa League: Με οδηγό την έδρα

Το άλλο ζευγάρι που με απασχόλησε για σήμερα είναι το Λέστερ – Σλάβια Πράγας. Ένα παιχνίδι που όλοι στον πρώτο αγώνα περίμεναν να έχει γκολ, έληξε 0-0 και έστειλε πολλά δελτία στον κουβά. Οι «αλεπούδες» που κάνουν μια πολύ καλή χρονιά στην Premier League και βρίσκονται στην 2η θέση ισόβαθμες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καλύτερη ομάδα από την Σλάβια, θέλει να προχωρήσει όσο πιο πολύ γίνεται και να πετύχει την πρώτη της ευρωπαϊκή διάκριση.

Η Σλάβια είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικό σύνολο στην επίθεση και στην Τσεχία κάνει κυριολεκτικά πάρτυ. Είναι πρώτη και στο +8 από τη συμπολίτισσα Σπάρτα και σε 20 αγώνες έχει πετύχει 58 γκολ, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 4/αγώνα. Το ερωτηματικό είναι αν θα αντέξει για δεύτερο αγώνα να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Οι Άγγλοι στην φάση των ομίλων πέτυχαν εννέα γκολ στα τρία εντός έδρας ματς που έδωσαν. Είναι η δύναμή τους η έδρα τους, αφού στην ίδια φάση είχαν τρεις νίκες  στο «King Power» ενώ εκτός είχαν μια ισοπαλία, μία ήττα και μία νίκη. Πιστεύω στην ανωτερότητα της Λέστερ και στην δυναμική που της δίνει έδρα της κάτι που αντικατοπτρίζεται και από τα νούμερα. Επιπροσθέτως το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι αρκετά ύπουλο και οι γηπεδούχοι θα θελήσουν από νωρίς να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Με βάση τα παραπάνω, επιλέγω τον άσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1.90.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.67
22:00
Λέστερ - Σλάβια Πράγας
1 & over 1,5
1.90
22:00
PSV Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός
Goal/goal & over 2,5
1.93
Μονό
22:00
PSV Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός
PSV Aϊντχόφεν πρώτη στα 7 κόρνερ
2.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις