Γκολ με σημεία στο Europa League

Προγνωστικά με γκολ και σημεία στο Europa League.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τα πήγαμε τόσο καλά με το Europa League. Μπορεί να πληρώθηκε το 2 DNB της Βιγιαρεάλ, αλλά ως βασική επιλογή είχαμε το g/g & over και οι Αυστριακοί, παρά τις ευκαιρίες τους, δε μας έκαναν τη χάρη να σκοράρουν ένα γκολ. Η Λιλ έχασε μετά από ανατροπή, η οποία ξεκίνησε από ένα πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής και έστειλε στον κουβά τις προτάσεις μας για τον άλλον αγώνα με τον οποίο ασχοληθήκαμε. Επαναληπτικοί σήμερα και οι ομάδες ξέρουν τι θέλουν για την πρόκριση.

Τους βοηθούν τα εκτός έδρας γκολ

Πρώτο παιχνίδι που θα δούμε για απόψε το Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιουνγκ Μπόις. Στην Ελβετία ο αγώνας έληξε 4-3, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 3-0. Τρομερό comeback από τους Γερμανούς στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίοι μέχρι το 68’ είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Κόντρα στη ροή του αγώνα (τουλάχιστον του δευτέρου ημιχρόνου), η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να σκοράρει στο 89’ και να πάρει τη νίκη. Για να προκριθεί η Μπάγερ χρειάζεται να κερδίσει είτε με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά είτε να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά και να δεχτεί λιγότερα από 3.

Μοναδική διαφοροποίηση στο ρόστερ των Γερμανών η απουσία του μέσου Αμίρι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο την προηγούμενη Πέμπτη και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος το σαββατοκύριακο, λόγω μυϊκού τραυματικού. Κύριο θέμα τους, όμως, είναι ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Χραντέτσκι, ο οποίος αναμένεται να μην παίξει ούτε σήμερα, μετά από τον τραυματισμό του στη φτέρνα πριν 11 ημέρες. Ο αντικαταστάτης του δε φαίνεται να είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτόν και προβληματίζει. Πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρει και η Γιουνγκ Μπόις.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Αναμένω και σήμερα να έχουμε αρκετά γκολ αλλά με νίκη των γηπεδούχων. Η Λεβερκούζεν στο δεύτερου ημίχρονο του πρώτου αγώνα έδειξε ότι είναι καλύτερη της αντιπάλου της και ότι είναι το φαβορί. Χαμηλά ο άσος, πολύ χαμηλά το over. Θα πάμε με ένα συνδυασμό των δύο, ελπίζοντας να βοηθήσουν και οι φιλοξενούμενοι στα γκολ.

Το ελάχιστο δυνατό για την πρόκριση

Και αν στον προαναφερθέντα αγώνα είχαμε 7 γκολ και ήταν η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου, στο Σλάβια Πράγας – Λέστερ δεν είχαμε ούτε 1! Λέστερ – Σλάβια Πράγας σήμερα και οι  «Αλεπούδες» θέλουν να κερδίσουν για να προκριθούν όσο πιο ξεκούραστα γίνεται, πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ την Κυριακή. Τα στατιστικά του πρώτου αγώνα είναι υπέρ της Σλάβια αλλά πιστεύω δίκαιη η ισοπαλία.

Από τη μεριά των φιλοξενούμενων δεν αναμένεται κάποια σημαντική απουσία ενώ για τη Λέστερ αμφίβολος ο Μάντισον λόγω προβλήματος στο γοφό (θέμα που τον ταλαιπωρούσε από πέρυσι), εξαιτίας του οποίου έγινε υποχρεωτική αλλαγή στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του). Τιμωρημένος λόγω καρτών ο επιθετικός Ιχεανάτσο (3 γκολ στο Europa League), ο οποίος πήρε την ευκαιρία του και μπήκε ως αλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα. Με τον Πέρεζ να αναμένεται να μην παίξει ούτε και σήμερα λόγω τραυματισμού, ο μόνος καθαρός επιθετικός της ομάδας παραμένει ο Βάρντι.

Πιστεύω πως η Λέστερ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Με τις αναμενόμενες απουσίες των Μάντισον και Πέρεζ (εκτός απροόπτου), θα δυσκολευτούν μπροστά οι γηπεδούχοι. Με το ματς εναντίον της Άρσεναλ να είναι σε 3 ημέρες, δεν υπάρχει λόγος να κάνουν την υπερβολή σήμερα. Άσος και εδώ αλλά με λίγα γκολ αυτή τη φορά.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Λέστερ – Σλάβια Πράγας
1 & under 3,5
2.25
Ρίσκο
22:00
Λέστερ – Σλάβια Πράγας
Πρώτος σκόρερ: Βάρντι
3.50
Μονό
22:00
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιονγκ Μπόις
1 & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις