Σκοράρει με ευκολία

προγνωστικά

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Αλλαγή ρότας για σήμερα, αφήνουμε κατά μέρος τα δύο αγγλικά παιχνίδια της Λιγκ 2, με το ένα να έχει κακές αποδόσεις και το άλλο να είναι εν μέρει αδιάφορο και θα πάμε στις ευρωπαϊκές περιπέτειες μιας ομάδας με έναν αγώνα-ορόσημο, αφού σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος από το παιχνίδι-μηδέν. Η Αταλάντα, που με τον αγώνα της πέρσι οδήγησε σε τεράστια διασπορά κορωνοϊού το Μπέργκαμο, υποδέχεται την λαβωμένη Ρεάλ και προμηνύεται μεγάλη μάχη. Τα προγνωστικά μας στην Ιταλία.

Προγνωστικά στο Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Αταλάντα που θα στερηθεί μόνον τον χαφ Χάτεμπερ, διακρίνεται για την επιθετικότητά της αλλά και για μια…γάτα που έχει στον πάγκο, τον Γκασπερίνι. Στα 2,33 γκολ εντός κατά μ.ό. οι Ιταλοί, δέχονται περί τα 2 γκολ, αλλά έχουν 1 ήττα στα 6 πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους. 5/6 over 2,5 και υποδέχονται μια ομάδα που αν της επιβάλλουν το ρυθμό τους, θα βρουν εύκολα γκολ, ίσως άνω του ενός. Τα προγνωστικά μας στα γκολ.

Από την άλλη, η Ρεάλ, που θα παίξει πάλι με τα… δεύτερα, δεν μπορείς καν να τη χαρακτηρίσεις αποδεκατισμένη, δεν μπορεί με τίποτα να σταθεί όρθια αμυντικά. Εκτός ο Μπενζεμά, ο Ράμος, ο Ροντρίγο, ο Μαρτσέλο, ο Οντριοθόλα, ο Καρβαχάλ, ο Βαλβέρδε, ο Αζάρ και ο Μιλιτάο. Δέχεται 4 γκολ στα πρόσφατα 6 εκτός έδρας ματς, πετυχαίνει περί το 1,33 γκολ ανά αγώνα αλλά απουσίες και αστάθεια την έχουν λυγίσει φέτος. Καμία εμπιστοσύνη, αν και γκολ μπορεί να βρει. Αμυντικά, όμως, τι καλό να πετύχει…

Εκτίμηση: Ζητάμε απλά από την Αταλάντα να κάνει το παιχνίδι της, να πετύχει τα στάνταρ της και να καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε μια τιμή σχεδόν ιδανική. Από την άλλη μεριά, σαφώς και είναι πολύ πιθανό να σκοράρει και η Ρεάλ και ίσως στην ευάλωτη άμυνα των Ιταλών να βρει άνω του ενός γκολ. Με γκολ και… fun bet.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης
Αταλάντα over 1,5 γκολ
1.93
Ρίσκο
22:00
Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης
Anytime σκορ 2-2
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις