Στοίχημα με την άμυνα της Σίτι στο 1.87

στοίχημα

Καλημέρα Κουβανέζοι! Στον αστερισμό του Champions League θα κινηθεί απόψε η στήλη μας, αν και μεταξύ μας “βγάζω σπυράκια” με την συγκεκριμένη διοργάνωση σε ό,τι αφορά στο στοίχημα. Θα κάνω εξαίρεση όμως για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι και πιο συγκεκριμένα για τον τρόπο παιχνιδιού της.

Στοίχημα: Η Σίτι μας δείχνει τον δρόμο

Γκλάντμπαχ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν σε ουδέτερο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στο «Πούσκας Αρένα» στη Βουδαπέστη στις 22:00. Το στοίχημα που θα ασχοληθώ απόψε έχει σχέση με την αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Σίτι φέτος. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δώσει μεγάλη βάση στο συγκεκριμένο κομμάτι γιατί ξέρει πως μόνο έτσι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Στόουνς και Ντίας έχουν δέσει πίσω με back up τον επίσης πολύ καλό φέτος Λαπόρτ. Στα πλάγια Ζιντσένκο και Κανσέλο ολοκληρώνουν μια άκρως δυνατή άμυνα για τους «πολίτες».

Έκανα την αναφορά και επικεντρώθηκα στην άμυνα της Σίτι διότι θα βοηθήσει πιστεύω να βγει το συγκεκριμένο bet που θα πάρουμε απόψε. Χ2 & under 3,5 σε απόδοση 1.87. Δύσκολα θα δεχθεί γκολ η Σίτι απόψε και δύσκολα επίσης θα βάλει πάνω από δύο ή τρία. Οπότε πιστεύω είμαστε καλυμμένοι σε αρκετά αποτελέσματα στο στοίχημα με το συγκεκριμένο ειδικό, με σκορ του τύπου 1-1, 1-2, 0-2, 0-3.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι
Χ2 & under 3,5
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις