Στήριξη στα δικά μας τα παιδιά

Στήριξη στα δικά μας τα παιδιά

Κακό ξεκίνημα στο koubanezos.gr θα έλεγα. Προσωπικά δε μασάω όμως, είναι μη μας γυρίσει ο τροχός και τα κέρδη είναι συνεχόμενα. Πλούσιο πρόγραμμα σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου. Σε κάθε άκρη της Ευρώπης έχει παιχνίδια. Επέλεξα όμως τα σημεία που πιστεύω παραπάνω κι αυτά είναι εγχώρια. Έχουμε και λέμε.

Πρώτη στάση Θεσσαλονίκη και το ασπρόμαυρο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς είναι ομάδα με κίνητρο στα πλέι οφ και άπαντες κρίνονται στον δικέφαλο του βορρά. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί έπιασαν τους στόχους του, θα αγωνιστούν στην Ευρώπη και από άγχος… μηδέν. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να ξεμπουκώσει, κι ας έχει το μυαλό του στον Ολυμπιακό. Κρατάμε τον άσο από ημίχρονο εδώ σε απόδοση 1.60.

Κατηφορίζουμε ολίγον προς Αθήνα, εκεί όπου στο κιτρινόμαυρο ντέρμπι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Οι δύο ομάδες ναι μεν θα αγωνιστούν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο, όπου θα έχουν και οι δυο κίνητρο, αλλά αύριο και για τη διαδικασία των πλέι οφ, το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Και αναφέρομαι στην ΑΕΚ και στη δεύτερη θέση, καθώς στον Άρη έχουν κλείσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε κι εδώ άγχος… μηδέν. Η ΑΕΚ με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα κερδίσει. Το παιχνίδι όμως μας δίνει δύο επιλογές. Η μία είναι ο άσος με over 1,5 στο 1.78 και η άλλη επιλογή το goal/goal σε απόδοση 2.20.

Όπως εξάλλου έχουμε ξαναπεί, εμείς προτείνουμε, εσείς επιλέγετε!

Μονό

21:30 ΑΕΚ – Άρης: Goal/goal (2.20)

Δυάδα (απόδοσης 2.80)

20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: 1 ημ. / 1 τελ. (1.60)

21:30 ΑΕΚ – Άρης: 1 & οver 1,5 (1.78)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις