Προγνωστικά NBA. Πληρώνει ξανά ο φονιάς των 45°

Προγνωστικά NBA.

Καλημέρα σε όλους. Τι κι αν κατέβηκαν οι Μπέρτανς και Τίμα για τους Λετονούς, οι Βούλγαροι, με την εξαιρετική τους άμυνα, πήραν τη νίκη και μας έσπασαν το σερί που είχαμε χτίσει. Με προγνωστικά ΝΒΑ θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με έναν παίκτη που μας έχει χαρίσει αρκετά ταμεία φέτος.

Στα προγνωστικά NBA έχουμε μετάβαση στην Οκλαχόμα, όπου οι Θάντερ (11-18) θα αντιμετωπίσουν τους Χιτ (13-17). Οι δύο ομάδες έχουν αυτή την περίοδο αντιστρόφως ανάλογη πορεία, με τους Χιτ να είναι μία κλάση ανώτεροι αυτή τη στιγμή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά NBA: Οκλαχόμα vs Μαϊάμι

Οι Θάντερ έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια. Δεν παίζουν ελκυστικό μπάσκετ και δείχνουν αυτή τη περίοδο να ψάχνονται. Τελευταίο τους παιχνίδι η νίκη επί των Καβαλίερς με 101-117.

Από την άλλη, οι Χιτ έχουν 6 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια. Παίζουν καλό μπάσκετ όμως δείχνουν να μην έχουν βάθος στον πάγκο τους. Αυτό φαίνεται και από τα λεπτά συμμετοχής που παίρνουν οι βασικοί παίκτες τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Ο εν λόγω σούτινγκ γκαρντ έχει μόνιμα 30-35 λεπτά αγώνα και 8-10 σουτ τριών πόντων. Έχει ποσοστό επιτυχίας στα σουτ τριών πόντων ανώ του 40%. Όσες φορές έχουμε επιλέξει τα over πόντων του έχουμε δικαιωθεί, όμως οι εταιρίες στοιχημάτων έχουν σταθερά το όριο πόντων του στο 11,5.

Αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί πάρα πολλές φορές φέτος από τον Ρόμπινσον και ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, έχοντας μέσο όρο πόντων στα τελευταία 4 παιχνίδια 14,25 πόντους.

Εμείς θα εμπιστευτούμε ξανά τον φονιά από τις 45° μοίρες με την προσδοκία να μας δικαιώσει και πάλι.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
04:00
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Μαϊάμι Χιτ
Ντάνκαν Ρόμπινσον over 11,5 πόντοι
1.90
Μονό
04:00
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Μαϊάμι Χιτ (-12.5)
2
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις