Προγνωστικά μπάσκετ. Η νίκη αρκεί για τους “Λιέτουβους”

Προγνωστικά.

Προγνωστικά στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022, στις «φούσκες» που έχουν δημιουργηθεί ανά την Ευρώπη με δύο «εισιτήρια» για την τελική φάση να δίνονται σε δύο αγώνες που θα με απασχολήσουν στα σημερινά μου προγνωστικά μπάσκετ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Προγνωστικά: Μονό με χάντικαπ στη Δανία

Ο πρώτος είναι στο Δανία – Λιθουανία. Οι Λιθουανοί παίζουν εντός έδρας (Βίλνιους) μπας και πάρουν την πρόκριση διαφορετικά θα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία του μπάσκετ. Στο ματς του πρώτου γύρου είχαν χάσει (!) από τους Δανούς αλλά τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Την πρόκριση θα πάρει η ομάδα που απλά νικήσει έστω με ένα πόντο διαφορά και η Λιθουανία δεν έχει λόγο να κυνηγήσει χάντικαπ κόντρα σε μία Δανία που απέναντι στο Βέλγιο παράτησε το ματς από νωρίς και δεν σπατάλησε δυνάμεις αφού η πρόκριση ούτως ή άλλως θα κριθεί εναντίον της Λιθουανίας. Άσος λοιπόν για τους Δανούς με το χάντικαπ στους 23,5 πόντους.

Για δεύτερη επιλογή μία δυάδα με σκορ. Το Γαλλία – Μεγ.Βρετανία θα είναι ένα χαλαρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς και ελεύθερο μπάσκετ αφού αμφότεροι έχουν προκριθεί και μπορεί να ξεπεραστεί το line των 152,5 πόντων (1.89). Στο Εσθονία – Βόρεια Μακεδονία, δε, οι Εσθονοί παίζουν κλασσικό παιχνίδι ομάδων Βαλτικής με έμφαση στην επίθεση, η δε Βόρεια Μακεδονία που προκρίνεται με νίκη με διαφορά 9 πόντων θα επιδιώξει υψηλό σκορ για να φτάσει στο +9 οπότε επιλογή το over 151,5 στο 1.84. Συνολική απόδοση στο 3.48.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.48
16:00
Εσθονία - Βόρεια Μακεδονία
Over 151,5
1.84
18:00
Γαλλία - Μεγάλη Βρετανία
Over 152,5
1.89
Μονό
19:30
Δανία - Λιθουανία
1 (+23,5)
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις