ΠΑΟ… Αγρίνιο ως και 2.37

Ειδικά στοιχήματα

Καλή βδομάδα Κουβανέζοι! Μετά την παρένθεση του Κυπέλλου Ελλάδας, επανέρχομαι με ειδικά στοιχήματα και φυσικά με την ανάλυση του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό. Χθες μάλιστα πληρωθήκαμε και στο instagram με το goal/goal στον αγώνα της Λοριάν με τη Λιλ, μόλις στο 23ο λεπτό!

Όλοι κερδισμένοι στο Κύπελλο

Στοιχηματικά, στον αγώνα του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χρειαστήκαμε 21 λεπτά για να επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μακέντα άνοιξε το σκορ. Οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν με τον Παμλίδη, ενώ ο Κάργας στο 67’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα ενός γκολ στον «Άγιαξ της Ηπείρου», όμως το τριφύλλι μπορεί να πάρει τη νίκη στη Λεωφόρο και ταυτόχρονα την πρόκριση στον ημιτελικό. Άλλωστε παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο και αυτό φάνηκε στην απόδοση της ομάδας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στο ίδιο γήπεδο για τη νίκη

Τέσσερις  μέρες λοιπόν μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Παναιτωλικό. Στον 1ο γύρο, οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 2-1. Από το Αγρίνιο, έχουν φύγει αλώβητοι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Στις δύο απ’ αυτές κέρδισαν με 1-0, ενώ πέρυσι έφυγαν με τη λευκή ισοπαλία. Σε 10 αγώνες έχουν 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στο αποψινό ματς, ο Λάζλο Μπόλονι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Στην άμυνα θα λείψουν οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ. Εκτός θα είναι και ο Καρλίτος, ενώ ο Σανκαρέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιπες απουσίες είναι μακροχρόνιες. Στη διάθεση του Ρουμάνου θα είναι και πάλι οι Διούδης, Μολό, Μαουρίσιο, Ιωαννίδης και Χουάνκαρ που πήραν ανάσες στον αγώνα κυπέλλου. Στο αντίπαλο στρατόπεδο θα απουσιάζουν οι Μανθάτης, Λιάβας, Ματσόλα, Γιάκολιτς και Καρασαλίδης.

ΠΑΟ... Αγρίνιο ως και 2.37

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Στην άσπρη βούλα

Ο άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Μακεδόνας ρέφερι, έχει σφυρίξει σε 11 αγώνες πρωταθλήματος, έχει δώσει 65 κίτρινες κάρτες και έχει καταλογίσει 5 πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που κερδίζει συχνά πέναλτι, έχοντας μέχρι στιγμής 8 στη φετινή σεζόν. Η συγκεκριμένη επιλογή στη σημερινή αναμέτρηση δίνεται στο 2.37.

Ειδικά στοιχήματα στο Αγρίνιο

Εκτός από το πέναλτι όμως, υπάρχουν και άλλα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν. Πιστεύω πως οι δυο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στην αναμέτρηση. Άλλωστε και οι δυο θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Η διπλή ευκαιρία σε ημίχρονο/τελικό με 1Χ/2Χ σε απόδοση 2.08 μου αρέσει γιατί οι Αιτωλοί μπορούν να κρατηθούν για ένα ημίχρονο, αλλά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δε θα φύγει ηττημένος. Ωστόσο θα προτιμήσω την επίτευξη του πρώτου γκολ στην αναμέτρηση μετά το 28ο λεπτό, που δίνεται σε απόδοση 2.12. Για ένα fun bet σε σκόρερ, έχω ξεχωρίσει τον Βιγιαφάνες που τον βρίσκω στο 3.75.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
1ο γκολ μετά το 28:00
2.12
Ειδικό
19:30
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
Καταλογισμός πέναλτι
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις