Ανασύνταξη με κόντρα στο Βέλγιο

Ανασύνταξη με κόντρα στο Βέλγιο

Επανέρχομαι λοιπόν μετά το «Βατερλό» του Σαββάτου στις προβλέψεις στοίχημα, καθώς πέρασε μόνο ο άσος της Ομόνοιας η οποία εύκολα θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον ακόμα ένα γκολ, αφού είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά και χαμένο πέναλτι. Στο γερμανικό μια από τα ίδια. Ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως μόνο ένα γκολ με το over να πηγαίνει απευθείας στον… κουβά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Δευτέρα σήμερα μια διαφορετική μέρα, με περιορισμένες επιλογές κατάφερα να εκμαιεύσω ένα σημείο. Συντηρητικά στο πλήθος των πονταρισμάτων, αλλά με δόση ρίσκου στην επιλογή.

Προβλέψεις στοίχημα. Πτήση για Βέλγιο

Κλαμπ Μπριζ και Λέουβεν έρχονται αντιμέτωπες για την 27η στροφή του Βελγικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς και στο +13 από την δεύτερη Άντεβερπ. Προέρχεται από ευρωπαϊκό ταξίδι στην Ουκρανία για το Europa League, όπου αντιμετώπισε τη Ντινάμο Κιέβου και ήρθε ισόπαλη με 1-1. Όπως καταλαβαίνει κανείς όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση. Επιπλέον οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον covid-19. Τα μέλη του τεχνικού τιμ αλλά και τέσσερις παίχτες έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στην αντίπερα όχθη η Λέουβεν βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη. Έχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στατιστικό την φετινή σεζόν. Σε όλα τα εκτός έδρας ματς έχει σκοράρει. Πιο συγκεκριμένα, σε 13 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει σκοράρει 25 γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο πετυχαίνει σχεδόν δύο γκολ σε κάθε εκτός έδρας αγώνα.

Η προϊστορία είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπριζ όταν υποδέχεται την Λέουβεν. Σε τέσσερις αγώνες έχει ισάριθμες νίκες. Όμως σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν παράμετροι που μας οδηγούν να πάμε κόντρα σε αυτήν. Η Μπριζ έχει απόσταση ασφαλείας από την 2η θέση. Η Ευρώπη πλέον είναι ένας μεγάλος στόχος και θα ήθελε να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται. Την Πέμπτη είναι η ρεβάνς του 1-1 με την Ντινάμο, ταλαιπωρείται και με τον ιό οπότε πιστεύω πως δεν θα κυνηγήσει το αποψινό παιχνίδι. Το μυαλό της πιστεύω πως θα είναι στον επαναληπτικό. Ποντάρω, σε προβλέψεις στοίχημα, στην κόντρα και συγκεκριμένα στο Χ2.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
21:45
Κλαμπ Μπριζ - Λέουβεν
Χ2
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις