Γκολ σε Μιλάνο και Μπέργκαμο

προγνωστικά Ιταλίας

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Ντέρμπι Μιλάνου και ματσάρα στο Μπέργκαμο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ιταλίας που θα μας βγάλουν… Bet A Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας: Ντέρμπι κορυφής στο Μιλάνο

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μετά από αρκετά χρόνια στην Ιταλία, Ίντερ και Μίλαν διεκδικούν τον τίτλο της Serie A. Οι «ροσονέρι» προπορεύονταν στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και την περασμένη αγωνιστική. Η γκέλα τους στην έδρα της Σπέτσια έδωσε την ευκαιρία στους «νερατζούρι» να τους προσπεράσουν, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο. Θα γίνει… πραγματική κόλαση το ντέρμπι. Δυστυχώς, ελέω πανδημίας θα λείπει ο κόσμος από τις εξέδρες του «Σαν Σίρο», να κάνει το ντέρμπι ακόμα καλύτερο.

Όπως και να ‘χει μιλάμε για ένα ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ. Πόσο μάλλον όταν αμφότερες οι ομάδες διεκδικούν πρωτάθλημα, το πάθος των παικτών αναμένεται συναρπαστικό, έστω και χωρίς τον παλμό της εξέδρας. Αυτό έδειξαν και τα προηγούμενα παιχνίδια των δυο ομάδων μέσα στη σεζόν που πραγματοποιήθηκαν χωρίς την παρουσία κόσμου. Στο ματς του πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα με τυπικά γηπεδούχο την Ίντερ, η Μίλαν πήρε τη νίκη με 2-1, μάλιστα με τα γκολ να μπαίνουν νωρίς νωρίς. Το ματς για το Κύπελλο Ιταλίας είχε νικήτρια την Ίντερ με το ίδιο σκορ, όμως, η εξέλιξη του αγώνα ήταν ακόμη καλύτερη, με τη Μίλαν να προηγείται και την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να παίρνει τη νίκη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στα αγωνιστικά, ο Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπενασέρ, Ντίαζ και Μάντζουκιτς, ενώ ο Αντόνιο Κόντε δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σένσι και ενδεχομένως τον Αρτούρο Βιδάλ που είναι αμφίβολη η συμμετοχή του λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Προγνωστικά για νικητή σε ντέρμπι, ειδικά όταν αυτό μπορεί να κρίνει τίτλο, δεν υπάρχουν. Ως βασική επιλογή στο ντέρμπι του Μιλάνο θα πάρω τον συνδυασμό του goal/goal και over 2,5. Δηλαδή, περιμένω ένα σκορ κοντά στα προηγούμενα των δυο αντιπάλων μέσα στη σεζόν (2-1, 1-2). Από εκεί και πέρα, προγνωστικά Ιταλίας εκτός από γκολ, σημαίνουν και… κάρτες!

Ως δεύτερη επιλογή από τον αγώνα θα πάρω να υπάρξει κόκκινη κάρτα. Σας υπενθυμίζω ότι στο ματς του Κυπέλλου ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα αποβολή μπορεί να μην είχαμε αλλά είχαμε αρκετά φάουλ και 6 κίτρινες (συν μία στον κόουτς της Μίλαν). Επιπλέον, αν κάποιος δε θέλει να πάρει το ρίσκο της κόκκινης κάρτας, το over 5.5 κάρτες σε απόδοση 1.95 είναι μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Γκολ και στο Μπέργκαμο

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Ιταλίας. Αφήνουμε το Μιλάνο και πάμε στο Μπέργκαμο, όπου η Αταλάντα υποδέχεται τη Νάπολι. Οι δυο αντίπαλοι μοιράζονται την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 40 βαθμούς η καθεμιά, βέβαια οι «παρτενοπέι» έχουν ένα ματς λιγότερο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν πολλές απουσίες, προέρχονται από την ήττα με 2-0 στην Ισπανία από τη Γρανάδα για το Europa League. Θεωρώ ότι το μυαλό τους θα βρίσκεται περισσότερο στη ρεβάνς της Πέμπτης και το πώς θα καταφέρουν να ανατρέψουν αυτό το σκορ και να πάρουν την πρόκριση παρά στο Μπέργκαμο. Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς των γηπεδούχων, Γκασπερίνι, πέρα από την απουσία του Χάτεμπερ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόσφατα οι δυο ομάδες είχαν κοντραριστεί σε διπλά παιχνίδια και στο Κύπελλο Ιταλίας, με την Αταλάντα να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό. Λευκή ισοπαλία στη Νάπολι, 3-1 στον επαναληπτικό. Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε πάρει τη νίκη με 4-1. Όπως και στο ντέρμπι του Μιλάνο, έτσι κι εδώ, θα πάω στα γκολ. Συγκεκριμένα, στο συνδυασμό του goal/goal και over 2,5.

Δυάδα απόδοσης 3.70
16:00
Μίλαν - Ίντερ
Goal/goal & over 2,5
1.95
19:00
Αταλάντα - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.90
Μονό
16:00
Μίλαν - Ίντερ
Over 5,5 κάρτες
1.95
Ρίσκο
16:00
Μίλαν - Ίντερ
Kόκκινη κάρτα στο ματς
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις