Το στήριγμα και η… κόντρα του 13.00

στοίχημα προγνωστικά

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο. Πρεμιέρα κάνει το Κύπελλο Σουηδίας σήμερα και ομολογώ ότι τα παιχνίδια που έχω επιλέξει για σήμερα, τα έχω βάλει στο μάτι καιρό στο στοίχημα προγνωστικά, ενώ όταν αποφάσιζα σε τι σημείο θα ποντάρω δεν υπήρχαν αποδόσεις.

Με το δεξί η Νορσέπινγκ

Από το παιχνίδι ανάμεσα στη Νορσέπινγκ και τη Σούντσβαλ προέρχεται η πρώτη μου επιλογή για φέτος εδώ στα Βόρεια και συγκεκριμένα από τον 6ο όμιλο, εκεί όπου υπάρχει και η περυσινή νικήτρια του θεσμού, Γκέτεμποργκ που μαζί με τη μικρή Σάντβικενς συνθέτουν τον όμιλο.

Η Νορσέπινγκ δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας και συνεχίζει να είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι καθώς σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, έχασε τον βασικό τερματοφυλακα της και τον επίσης βασικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας Γκέρσον. Συνάμα, η έλευση του καινούργιου προπονητή δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα, αν και ο Νόρλινγκ είναι προπονητής που δίνει έμφαση στην άμυνα

Η Σούντσβαλ ξεκινάει τη σεζόν με στόχο την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην Allsvenskan και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως θα δώσει μεγάλη μάχη όντας ένα από τα φαβορί, για την άνοδο. Συνεχίζει με την ίδια ομάδα καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει σημαντικές μεταγραφές.

Θεωρώ πως η Νορσέπινγκ θα πάρει την νίκη, και το σκορ δεν θα μείνει χαμηλά.

Στοίχημα προγνωστικά. Δύσκολη έξοδος για τους Κυπελλούχους

Σε άλλο στοίχημα προγνωστικά, παραμένω στον ίδιο όμιλο και πηγαίνω στο άλλο παιχνίδι της ημέρας αυτό ανάμεσα στη Σάντβικενς από την τρίτη κατηγορία και την περυσινή νικήτρια του θεσμού την Γκέτεμποργκ.

Οι γηπεδούχοι ξεκινούν με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό φέτος, ενώ στο τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι απέναντι στην Σιριους έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, ενώ παράλληλα κράτησαν τον βασικό κορμό τους από πέρυσι.

Η Γκέτεμποργκ μέχρι στιγμής στα φιλικά που έδωσε δεν έπεισε, ενώ και η περυσινή χρόνια αν εξαιρέσεις την κατάκτηση του Κυπέλλου η ομάδα ήταν πολύ κακή, στα δικά μου μάτια έπαιζε το πιο βαρετό ποδόσφαιρο και επίσης πολύ αργό. Συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή ενώ έκανε κάποιες μεταγραφές χωρίς κάποια να είναι το βαρύ όνομα.

Όπως ανέφερα και παραπάνω όταν έγραφα για τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν υπήρχαν αποδόσεις για στοίχημα προγνωστικά, και δεν περίμενα με τίποτα την νίκη των γηπεδούχων να βρίσκεται στο 13.00! Ενώ, να προσθέσω, το παιχνίδι θα γίνει στο κανονικό γήπεδο, και όχι στο κλειστό που είχε αρχικά αποφασισθεί με το χιόνι και το κρύο να είναι αισθητό

Θα πάω στην κόντρα και ας χάσω το 1.17 στο διπλό πολύ μικρό για πρεμιέρα και χρονική περίοδο…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:00
Νορσέπινγκ- Σούντσβαλ
1 & over 2,5
2.00
Μονό
14:00
Σάντβικενς - Γκέτεμποργκ
4.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις