Επέστρεψε δυνατός και κάνει τη διαφορά

στοίχημα

Ο Ντομένικο Μπεράρντι δικαιώνει συχνά όσους τον ποντάρουν στο στοίχημα για anytime σκόρερ. O Ιταλός εξτρέμ έλειψε σε τέσσερα ματς της Σασουόλο στον Ιανουάριο, κατά σύμπτωση στο σερί χωρίς νίκη της ομάδας του. Επανήλθε ως αλλαγή με τη Σπέτσια (6 Φεβρουαρίου) αλλά στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των «νεροβέρντι». Την προηγούμενη Κυριακή που ξεκίνησε βασικός βοήθησε τη Σασουόλο να επικρατήσει με 2-1 της Κροτόνε, σημειώνοντας το πρώτο γκολ.

Στοίχημα: Έχει λογική η επιλογή

Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός ήταν άμεσα καθοριστικός, παίκτης με πολύ καλό αριστερό πόδι και χαρακτηριστική κίνηση να συγκλίνει προς τα μέσα και να εκτελεί με αυτό, παίζοντας στη δεξιά πτέρυγα. Με το γκολ κόντρα στην Κροτόνε έφτασε τα 8 στη σεζόν και μπορεί να «χτίσει» προσωπικό σερί σκοραρίσματος κόντρα στην αφελή άμυνα της Μπολόνια. Το 2.60 στο anytime γκολ του έχει λογική, μια καλή πρόταση για στοίχημα.

Παράδοση σκοραρίσματος

Το παιχνίδι αυτό της Σασουόλο με την Μπολόνια προσφέρει σταθερά ευκαιρίες για στοίχημα, σε ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Προσφέρει πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές, ενδεικτική η νίκη με 4-3 της Σασουόλο στον πρώτο γύρο. Οι δύο ομάδες παίζουν δίχως σκοπιμότητα και ευνοούν αγώνες γρήγορου ρυθμού. Η παράδοση μεταξύ τους «προσφέρει» 6 διαδοχικά G/G και οver 2,5, στις έδρες και των δύο ομάδων, μπορούμε να το αναζητήσουμε ως στήριγμα σε απόδοση 1.85.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
21:45
Σασουόλο - Μπολόνια
Μπεράρντι anytime scorer
2.60
Μονό
21:45
Σασουόλο - Μπολόνια
Goal/goal & over 2,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις