Ποντάροντας… στον χρόνο

Προγνωστικά Premier League

Καλησπέρα σας, η στήλη πάει τρένο εδώ και μία εβδομάδα και μετά το 2/2 την Τετάρτη ήρθε και το 6.50 να μας πληρώσει την Πέμπτη. Η στήλη επιστρέφει σήμερα Σάββατο με προγνωστικά Premier League και με μία επιλογή που σκοπό έχει να μας οδηγήσει στο απόλυτο για τη στήλη.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1362470825895612417

Προγνωστικά Premier League

Θα πάμε και πάλι στο Νησί εκεί όπου την Τρίτη μας πλήρωσε η Φούλαμ. Μάλιστα τη σημερινή μας επιλογή από προγνωστικά Premier League έρχεται και πάλι από την ίδια ομάδα. Οι γηπεδούχοι της Φούλαμ που είναι 3οι από το τέλος έρχονται αντιμέτωποι με την τελευταία Σέφιλντ Γιουνάιντετ. Θα ακολουθήσω και εδώ το ένστικτο με το να υπάρχει γκολ μετά το 28’ στο 2.05.

Θεωρώ ότι θα έχει γκολ το παιχνίδι καθώς αν δε νικήσει η Φούλαμ και την τελευταία τότε δεν έχει καμία ελπίδα παραμονής, αλλά θεωρώ κιόλας ότι στη αρχή θα είναι αρκετά προσεκτικές και οι δύο. Αυτή η πρόβλεψη στηρίζεται και στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενη πετυχαίνει στο πρώτο ημίχρονο μόλις το 33% των γκολ της.

Καλή σας τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
22:00
Φούλαμ- Σέφιλντ Γιουνάιντετ
Γκολ μετά το 28'
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις