Άνετες νίκες

προγνωστικά

Καλημέρα αδέρφια. Τα προγνωστικά για κατάκτηση πρωταθλήματος μέχρι στιγμής επιβεβαιώνονται σε Δανία και Ελλάδα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους δύο πρωτοπόρους, όπου αναμένεται να πάρουν άνετες νίκες.

Προγνωστικά για εύκολη νίκη

Ξεκινάμε από Δανία μεριά με την πρωτοπόρο Μπρόντμπι. Φιλοξενεί τη Βέιλε που δεν έχει ήττα φέτος αν και σήμερα τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της. Έχει κάποιες απουσίες αλλά είναι μακροχρόνιες και δεν επηρεάζουν. Παίζει πολύ σφιχτά, βελτιώνοντας τις επιδόσεις της ειδικά στον αμυντικό τομέα. Βέβαια είναι μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν διστάζει να αλλάξει το σύστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όμως, τις μισές φορές του έχει βγει σε καλό και γι’ αυτό βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Τον πρώτο λόγο θα τον έχουν τα «αγόρια από το Βέστεγκνεν» καθώς είναι καβάλα στ’ άλογο έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Λίνστρομ, θα ξεκινήσει βασικός και δεν αποκλείεται να σκοράρει. Παίζει αρκετά ανοιχτά γι’ αυτό δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε ματς. Στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 9 χρόνια, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Συντήρηση για τον πρωταθλητή

Μισή ώρα αργότερα στο «Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Πρόσφατος ο μεταξύ τους αγώνας για το κύπελλο όπου το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο τέταρτο. Δεν βλέπω να συμβαίνει το ίδιο, μιας και θα είναι διαφορετικές οι καταστάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την άξια νίκη κόντρα στην PSV και καπάκι ακολουθεί η ρεβάνς στην Ολλανδία. Στην έδρα τους διατηρούν το απόλυτο με 11/11 νίκες και θα κατέβουν προσεκτικά δίνοντας το ελάχιστο δυνατό για να πάρουν τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι, θα κατέβουν με αμυντικούς προσανατολισμούς να κάνουν το παιχνίδι τους και όπου το πει. Έχουν την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα και θα κοντραριστούν με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν βλέπω πως μπορεί να μπουν πάνω από 3 γκολ σε αυτό το ματς. Ένα σκορ 1-0 δεν νομίζω να χαλάσει κάποιον από τους δύο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:00
Μπρόνμπι - Βέιλε
1 & over 1,5
1.90
Δυάδα (απόδοσης 4.12)
19:00
Μπρόνμπι - Βέιλε
1 & over 1,5
1.90
19:30
Ολυμπιακός - Άρης
1 & under 3,5
2.17
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις